Diddyjeva bivša cura koju je pretukao uživala na večeri, nije skidala osmijeh s lica

Foto: Profimedia

Cassie Ventura, bivša cura Seana "Diddyja" Combsa, koju je pretukao, snimljena je na ulicama New Yorka te nije skidala osmijeh s lica. Ovo je prvi put da je viđena nakon što je Diddy uhićen, prenosi Page Six.  

Nosila je crne traperice, majicu i šešir te je s prijateljima išla na večeru.

Cassie i Diddy su u vezi bili 11 godina, a prekinuli su 2018. godine. Upoznali su se još 2000. godine kada je ona potpisala za njegovu izdavačku kuću Bad Boy Records, a glasine o tome da su par krenule su 2007. godine, no oni su svoju vezu potvrdili tek pet godina kasnije.

Diddy je brutalno pretukao

Podsjetimo, u svibnju ove godine svijet je uznemirila snimka nadzornih kamera na kojoj se vidi kako je Diddy brutalno pretukao Cassie u hotelu InterContinental u Los Angelesu 2016. godine.

Reper je nakon toga priznao da je pretukao bivšu, ali ipak ne može završiti na sudu zbog zastare. Tada se o svemu oglasila i sama Ventura, koja je na Instagramu u emotivnoj poruci zahvalila svima na podršci. "Sada se osjećam sigurno, ali ovo je tek početak", napisala je.

Diddy ostaje u pritvoru

Podsjećamo, repera su uhitili savezni agenti u New Yorku u ponedjeljak navečer i optužili ga u kaznenoj optužnici po tri točke, u kojima se navodi da je seksualno zlostavljao žene te ih tjerao na sudjelovanje u seks-zabavama i drogiranje služeći se prijetnjama i nasiljem.

Ostat će u pritvoru nakon što je sudac odbio njegovo puštanje uz jamčevinu, a suočit će se s optužbama za trgovinu ljudima u seksualne svrhe i pranje novca uz brojne druge optužbe utemeljene na događajima od 2009. nadalje.

Combs se izjasnio kao nevin po navedenim optužbama te mu je određen pritvor do suđenja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.