Diddyjeva djeca oglasila se prvi put nakon reperova uhićenja, osvrnuli se na majku

Foto: Profimedia

Diddyjeva djeca oglasila su se prvi put nakon što je reper prošlog tjedna uhićen za reketarenje i trgovinu ljudima u svojstvu seksualne eksploatacije. Christian, Jessie i D'Lila, koje je reper dobio s pokojnom partnericom Kim Porter, te Kimin sin Quincy, kojeg je reper kasnije posvojio, potpisali su se u zajedničkoj objavi na Instagramu.

"Vidjeli smo toliko glasina koje kruže o našim roditeljima, kao i tragičnom odlasku naše majke. Imamo potrebu progovoriti o ovome. Tvrdnje da je naša majka napisala knjigu jednostavno nisu istina. Nije, a svatko tko tvrdi da ima rukopis, lažno se predstavlja. Molimo vas da shvatite da svaki takozvani 'prijatelji' koji govore u ime naše mame ili njezine obitelji nije prijatelj. Niti ima najbolje interese", započeli su objavu. 

"Životi su nam se raspali nakon smrti majke, ona je bila naš svijet. Ništa nije isto otkako je otišla. Tugovanje je proces koji traje do kraja života i molimo sve da poštuju našu želju za mirom kako bismo se pomirili s tim gubitkom. Duboko smo ožalošćeni što je svijet napravio spektakl od onoga što je najtragičnije u našem životu. Naša majka je bila voljena žena i sjećanje na nju ne smije biti okaljano stravičnim teorijama zavjere", piše u nastavku objave.

"Molimo vas da poštujete našu majku i da cijenite ono što je ostavila iza sebe kako bi počivala u miru. To je ono što ona zaslužuje. Volim te i nedostaješ nam, mama", zaključili su.

Nedavno izašla knjiga Kim's Lost Words

Podsjećamo, nedavno je izašla knjiga Kim's Lost Words za koju se tvrdi da je dnevnik Kim Porter u kojoj je ona napisala da ju je "Diddy napao, snimao seksualne odnose s pop zvijezdom tinejdžerske dobi i zabavljao se s velikim imenima Hollywooda". 

"Ovo je opasna situacija i nisam želio preuzeti odgovornost za Kimine riječi. Ali sada sam voljan istupiti zbog nedavnog uhićenja Seana Combsa. Dobio sam memoare, 60 stranica. Također sam dobio fotografiju i rečeno mi je da ako želim pristup Diddyjevim eksplicitnim snimkama, mogu i to dobiti", rekao je izdavač knjige Chris Todd, prenosi Daily Mail. Međutim, Diddyjeva djeca sada tvrde da to nije knjiga njihove majke.

Podsjećamo, Kim Porter preminula je u studenom 2018. godine od posljedica srčanog udara. S reperom je bila 13 godina.

Diddy zabrinut za djecu

Podsjećamo, Diddy se nedavno iz zatvora čuo sa svojom djecom. Reper je "nakratko razgovarao s članovima obitelji i svojom djecom putem telefona", rekao je izvor blizak obitelji za People. Dodao je da je Diddy zabrinut za dobrobit svoje djece.

"Ima troje maloljetne djece, od kojih dvoje sada nema dostupnog roditelja", dodao je. Drugi izvor blizak obitelji tvrdio je da su Combsova djeca "u stanju krize i šoka" zbog optužbi. "Teško je vidjeti djecu u stanju u kojem se nalaze. Ovo im je otac. Ali njima on nije Diddy, on je tata. Oduvijek je bio voljen, posvećen otac", poručuje izvor.

Osim Christiana, Quincyja, Jessie i D'Lile, Diddy ima još jednog sina i dvije kćeri - Justina je Combs dobio sa stilisticom Misom Hylton, a Chance sa Sarah Chapman, dok je najmlađu Love dobio s Danom Tran.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.