Diddyjeva djeca se oglasila na Instagramu: Ništa neće slomiti snagu naše obitelji

Foto: Instagram

Djeca Seana Diddyja Combsa objavila su zajedničku izjavu u vezi s optužbama protiv svog oca. Na Instagramu su podijelili obiteljsku fotografiju uz izjavu u kojoj osuđuju "teorije zavjere i lažne narative", naglašavajući pritom da će pružati podršku svom ocu.

Napisali su: "Prošli mjesec je jako pogodio našu obitelj. Mnogi su sudili i njemu i nama na temelju optužbi, teorija zavjere i lažnih narativa koji su na društvenim mrežama dosegnuli apsurdne razmjere. Stojimo ujedinjeni, podržavajući te na svakom koraku. Držimo se istine, znajući da će ona prevladati, i ništa neće slomiti snagu naše obitelji. Nedostaješ nam i volimo te, tata."

Uhićen je u New Yorku

Podsjetimo, Diddy je uhićen u New Yorku i nalazi se u pritvoru te se suočava s optužbama da je seksualno zlostavljao žene i tjerao ih na sudjelovanje u seks-zabavama i drogiranje služeći se prijetnjama i nasiljem.

Ovog tjedna je protiv njega podignuto još pet optužbi. Među tužiteljima su dva muškarca i tri žene, od kojih jedna tvrdi da je imala 13 godina kad ju je Combs silovao. Uz to, Combsa se tereti i za drogiranje jednog muškarca i tri žene.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.