Diddyjeve blizanke proslavile maturalnu večer. Tko su one?

Foto: Instagram

Diddyjeve kćeri blizanke Jessie i D’Lila Combs trude se uživati u zadnjoj godini srednje škole unatoč sve većim pravnim problemima svog oca. Tijekom vikenda 17-godišnje tinejdžerice pozirale su u usklađenim mini haljinama narančaste boje s otvorenim ramenima te u sandalama uz svoje pratitelje.

"HOCO ‘24  #senioryear", napisale su u opisu niza slika na svom zajedničkom Instagram profilu u subotu. Mnoge slavne osobe su komentirale objavu, uključujući model Chanel Iman, glumicu Holly Robinson Peete te pjevačicu Sevyn.

Prati ih preko 700.000 ljudi

Blizanke Jessie James i D'Lila Star Combs rođene su 21. prosinca 2006. godine, a majka im je Kim Porter, bivša Diddyjeva partnerica. Nakon njene iznenadne smrti 2018. godine Jessie i D'Lila su nastavile živjeti s ocem. Poznate su po modnim izdanjima i pojavljivanjima na društvenim mrežama, gdje često dijele slike i videa iz svakodnevnog života, od školskih događanja do modnih kombinacija i obiteljskih trenutaka.

Osim toga, Jessie i D'Lila često sudjeluju na modnim revijama i eventima. Već su u par navrata šetale pistom i prisustvovale glamuroznim događanjima u društvu obitelji i poznatih osoba. Njihov stil je prepoznatljiv po modernim i usklađenim odjevnim kombinacijama, a na Instagramu ih prati preko 700 tisuća ljudi.

Oglasila se Diddyjeva djeca

Djeca Seana Diddyja Combsa prošlog su tjedna objavila zajedničku izjavu u vezi s optužbama protiv svog oca. Na Instagramu su podijelili obiteljsku fotografiju uz izjavu u kojoj osuđuju "teorije zavjere i lažne narative", naglašavajući pritom da će pružati podršku svom ocu.

Napisali su: "Prošli mjesec je jako pogodio našu obitelj. Mnogi su sudili i njemu i nama na temelju optužbi, teorija zavjere i lažnih narativa koji su na društvenim mrežama dosegnuli apsurdne razmjere. Stojimo ujedinjeni, podržavajući te na svakom koraku. Držimo se istine, znajući da će ona prevladati i ništa neće slomiti snagu naše obitelji. Nedostaješ nam i volimo te, tata."

Diddy čeka suđenje

Podsjetimo, Diddy je uhićen u New Yorku i nalazi se u pritvoru te se suočava s optužbama da je seksualno zlostavljao žene i tjerao ih na sudjelovanje u seks-zabavama i drogiranje služeći se prijetnjama i nasiljem.

Nedavno je protiv njega podignuto još pet optužbi. Među tužiteljima su dva muškarca i tri žene, od kojih jedna tvrdi da je imala 13 godina kad ju je Combs silovao. Uz to, Combsa se tereti i za drogiranje jednog muškarca i tri žene.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.