Dječak pronašao stari mobitel ispod stepenica. Misteriozna priča postala viralna

Screenshot: TikTok

Devetogodišnji Grayson Crawford neočekivano je pronašao mobitel ispod tepiha na stepenicama svog doma, čime je započeo viralnu TikTok misteriju. Njegova mama, Dee Crawford, objavila je ovu priču na svom TikToku, a video je ubrzo prikupio preko 3.3 milijuna pregleda. Dee je opisala kako je Grayson, iz radoznalosti, gurnuo ruku u prostor između tepiha i stepenica te izvukao mobitel.

@domeafavorstl What a blast from the past. This had to belong to the previous owners of our home we have lived here ten years. #hiddengems #lgphone #vintage ♬ original sound - DoMeAFavorSTL

Pronašao je stari LG Shine

Dječak je pronašao LG Shine, stariji model mobitela, a Dee nije imala pojma odakle taj mobitel potječe. Pokazala ga je svom suprugu, koji je pretpostavio da ga je ona kupila te da ga je Grayson, igrajući se, sakrio u stepenice. Međutim, Dee je bila uvjerena da nikada prije nije vidjela taj uređaj. "Ne bih kupila tako oštećen mobitel, a Grayson ima pamćenje poput slona. Sigurno bi se sjetio da ga je već vidio, tako da mi je on svjedok da ne zaboravljam ništa", izjavila je Dee.

Dee i njezina obitelj odlučili su kontaktirati prijašnje vlasnike kuće kako bi ih pitali je li mobitel možda njihov, no oni nisu imali nikakvih informacija o njemu. Zbunjenost se nastavila dok Dee i njezin suprug nisu uspjeli uključiti mobitel, nakon što im je prijatelj pomogao popraviti ga.

Zanimljive poruke na mobitelu

@domeafavorstl Replying to @chickadee lets make this fun…when i get 100 new followers ill post more messages. And YES there are pictures… #viralvideos #burnerphone #fypシ゚viral #fyp #lostphone #missingphone #1997 #vintage ♬ original sound - DoMeAFavorSTL

Nekoliko dana kasnije Dee je objavila još jedan video na TikToku, ovaj put otkrivajući intrigantnu poruku pronađenu u poslanim porukama. Tekst je nagovještavao seksualnu vezu između prijatelja vlasnika mobitela i osobe po imenu Atticus. Ovo otkriće izazvalo je veliku raspravu među gledateljima, a mnogi su nagađali da mobitel pripada nekom milenijalcu koji će uskoro početi paničariti zbog otkrivanja njegovih intimnih poruka.

"Postoji neki stariji milenijalac koji će naići na ovaj video i apsolutno paničariti", napisao je jedan korisnik TikToka, dok su drugi sugerirali da je možda vlasnik mobitela imao aferu s prijašnjim vlasnikom kuće.

Nevjerojatna sličnost sa starim obiteljskim psom

@domeafavorstl I KNOW its not from 1997 but my son was very convincing in the first video ok?! 😂 What do we want to see next? Should i try to call ICE MOM and see if she knows who Addicus is?! Lets get 250 likes and follows and we will try to reach her! #reunited OH and of you like my hat, thanks 😃 i make them and i can make you one too! #customtruckerhat #truckerhat #hatbar #charms #burnerphone #hiddenphone #lgshine #vintagephone #texting #viralvideo #fypシ゚viral #harrystyles #thrifted ♬ original sound - DoMeAFavorSTL

Dodatno istraživanje sadržaja mobitela rezultiralo je otkrivanjem slike psa koji, prema Dee, nevjerojatno nalikuje na njihovog starog obiteljskog psa Clarka. Dee je usporedila slike psa iz mobitela sa starim fotografijama Clarka i istaknula sličnost. "Sličnost je nevjerojatna", tvrdila je Dee, što je samo dodatno začinilo misteriju.

Pronašla kontakt

@domeafavorstl I know im going to get shit for posting this “teaser” but our conversation was like 20 minutes long and im not a fast editor and i need to bleep out numbers and addresses. So im working on it but just know….We are onto something and I will be meeting with the owner of the phone SOOOOON #staircasephone #hiddenphone #lgshine #whatishappening #fypシ゚viral ♬ original sound - DoMeAFavorSTL

Nastavljajući istraživati, Dee je pronašla kontakt za hitne slučajeve. Kad je kontaktirala ženu, isprva je bila skeptična i mislila da je Dee pokušava prevariti. No, nakon što ju je Dee uvjerila u svoju iskrenost, žena je nevoljko podijelila nekoliko informacija.

Kako joj je ta žena rekla, mobitel je mogao pripadati njezinoj kćeri, koja je nekoć živjela iza Deeine kuće. Međutim, nakon što je kći pregledala Deeine TikTok videe i ispitala slike i poruke, izjavila je da mobitel nije njezin. Umjesto toga, otkrila je da pripada njezinoj sestri, koja, kako je rekla, ne želi taj mobitel natrag.

@domeafavorstl Replying to @Tricia so, what do we do now?! They dont want their phone back and i still have NO idea how it got in our house. #fypシ #burnerphone #staircasephone #lgshine #ugh #unsolvedmysteries ♬ original sound - DoMeAFavorSTL

Reakcije gledatelja

Gledatelji su ostali fascinirani cijelom pričom, a neki su komentirali kako im je situacija neobična. "To je čudno. Ja bih htjela svoj mobitel natrag i htjela bih znati kako je završio tamo", jedan je od komentara.

S druge strane, neki su pokazali razumijevanje prema vlasnici mobitela: "Razumijem. Ja sam privatna osoba - pokazali ste poruke i ostale stvari cijelom svijetu s tog mobitela. Ne bih htjela imati ništa s njim čak i ako je prošlo mnogo godina."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.