Djevojka na prvom spoju zaštitila čašu, dečko se naljutio: "Povrijedila si moj ego"

Screenshot: TikTok

Djevojka je na prvom spoju s nepoznatim dečkom odlučila zaštititi svoju čašu, želeći se osigurati da joj nitko ne može nešto ubaciti te je također htjela testirati reakciju dečka s kojim je izašla. Iako je njena namjera bila da se osjeća sigurno, dečko je na to reagirao vrlo negativno. Sve je potajno snimila i objavila na svom TikTok profilu. 

Pred njim je na čašu stavila malu krpicu kroz koju se provuče slamčica. To je odmah uzrujalo njezinu pratnju. "Doslovno ne želi pogledati u mene ni reći ništa", objasnila je ona u videu. 

Djevojka mu je pokušala objasniti da nije ništa osobno

Kada ga je upitala je li sve u redu, on joj je odgovorio pitanjem: "Ti to meni ne vjeruješ?" Djevojka je pokušala objasniti da to nije ništa osobno i da je samo oprezna, s obzirom na to da je kafić pun drugih ljudi. 

@invisawear Testing for red flags on the first date #safety #selfdefense #drinkspikingprevention #safetyfirst ♬ original sound - invisaWear

"Ali, moja je obaveza, kao muškarca, štititi svoju djevojku. Ovo što si napravila zaista je povrijedilo moj ego", rekao joj je dečko. 

Video je skupio skoro 4 milijuna pregleda te mnogo komentara koji su bili podijeljeni. Jedni su smatrali da je pretjerala i da nije lijepo na prvom spoju iskazati nepovjerenje, dok su drugi pisali da u današnjem svijetu, kada se mnoge loše stvari događaju, uvijek treba biti oprezan. 

"Meni nije normalno ni da te nazvao svojom djevojkom na prvom spoju, bježi od njega", "Vjerujem da je želio nešto pokušati, dobro si to učinila", "Djevojko, ni ti nisi ispravno postupila", "Smatram da je dečko u pravu, ovo nije lijepo od tebe", nizali su komentari. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.