Dok se Mario voli seksati u snijegu, Sonja Kovač to voli na velikom luftiću

DONEDAVNO poprilično tih i neprimjetan farmer Mario Mlinarić posljednje je dane proveo u društvu Ivane i Sonje kojima je otkrio detalje iz svog život. Najviše se pričalo o bivšim djevojkama i seksualnim iskustvima. "Razumijem da kad se baviš nekim javnim životom da jednostavno postoji doza nepovjerenja od druge strane, ali ja sam ti takav da kad sam s nekim mene ti ne ježi pet posto da su tu sad recimo tri milijuna golih žena. Mene to ne jebe. Ja ću se zekat i razgovarat, ali ništa", povjerio se Mario koji također priznaje da žali za dvogodišnjom vezom koju je imao i koja se raspala zbog nepovjerenja.

"A ja i Zvonko.. nije to bila veza ni ništa"

"Sad imam neku 'curičku' i sad to sve skupa odlično funkcionira", pohvalio se Mario Ivani za kraj. Ivana se također otvorila te priznala kako voli duge vezu. "Ja sam imala vezu dugu četiri, prije toga tri i sad zadnju četiri godine koja je pukla", izjavila je Ivana na što ju je Mariju bilo čudno s obzirom da ju jedan muškarac posjetio u hotelu tijekom izolacije. "Ma ne Zvonko. Ja i ovaj moj dečko smo prekinuli u osmom mjesecu nakon četiri godine od kojih smo tri živjeli zajedno. A ja i Zvonko.. nije to bila veza ni ništa", otkrila je Ivana Paris aludirajući na Zvonimira Jurčića, novinara Auto Blica.

Što se pak tiče tema o seksu, Mario Mlinarić je također bio poprilično otvoren. "Radio sam to na snijegu. Skijaš, skijaš i onda staneš negdje sa strane staze. Možda te vidi netko ako se dobro zagleda, a ti ga 'guslaš' i pjevaš 'hej što volim miris kamiona'", pohvalio se Mario na što se Sonja samo slatko smijala i zatim priznala kako se voli seksati na moru. "Na luftiću, na velikom bračnom luftiću", s oduševljenjem je priznala Sonja Kovač.

A.M.
Foto: Nova TV

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.