Donna Vekić se oglasila na Instagramu nakon što smo je uhvatili s dečkom

Foto: Instagram

Donna Vekić se oglasila na Instagramu nakon što smo je ovog vikenda uhvatili s dečkom. 

>>Ekskluzivne fotke: Ulovili smo Donnu Vekić s dečkom, bivšim mužem Sanje Duggan

Najbolja hrvatska tenisačica objavila je fotografije i snimke s njihovog odmora u Velikoj Britaniji s kojeg su se vraćali u subotu navečer, kad smo ih snimili na aerodromu.

Zajedno su dvije godine

Podsjećamo, kad je u subotu navečer u zračnu luku Franjo Tuđman sletio zrakoplov British Airwaysa iz Londona, iz njega su zajedno izašli tenisačica Donna Vekić i poduzetnik Krešimir Čorak, poznat i kao bivši supruge Sanje Duggan (jedne od najbogatijih Hrvatica) te bivši suprug Ane Hanžeković, vlasnice Hanza Medije i kćeri pokojnog Marijana Hanžekovića.

Donna i Krešimir su, kako Index saznaje od izvora bliskih paru, u vezi već dvije godine, a on joj je bio podrška i tijekom Olimpijskih igara u Parizu, gdje je osvojila srebro. 

Bivše Donnine ljubavi

Najbolja hrvatska tenisačica svoj je privatni život uvijek pokušavala sakriti od očiju javnosti. U veljači 2020. godine prvi je put javno progovorila o prekidu s s 11 godina starijim švicarskim tenisačem Stanislasom Wawrinkom. U vezi s njim je bila od 2015. godine.

"Teško bi se moglo reći da je naša veza bila tajna. Svi ljudi oko nas, mislim oni iz tenisa, znali su da smo Stan i ja par te je bilo pitanje vremena kada će to izaći na svjetlo dana", rekla je tad i dodala da joj je to bila prva "važnija veza" te da joj je prekid teško pao. 

Kasnije se šuškalo da je u vezi s nogometašem Brunom Petkovićem. "To je privatni život. Istina je da se mi najviše družimo, najbolje se slažemo jer imamo isti posao i najbolje se razumijemo", govorila je tad tenisačica, no veza nikad nije potvrđena.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.