Došla na posao u suknji pa shvatila grešku kad je sjela: "Mislim da ću stajati"

Screenshot: TikTok

NUMI Gildert, voditeljica na radiju kmfm u Kentu u Velikoj Britaniji podijelila je neugodnu situaciju koja joj se dogodila na poslu. Naime, na poslu se pojavila u novoj satenskoj suknji, a zatim je pokazala što se dogodi kad sjedne na stolicu. Samo nekoliko trenutaka kasnije, zbog skliske tkanine skliznula je ravno sa stolice. 

@numigildert Why do i even bother trying to look nice 🫠 #presenter #radiopresenter #fitoftheday #fitcheck #satinskirt #fashionfail #fashionfauxpas #workfit ♬ original sound - Numi

"Mislila sam da će satenska suknja biti sladak izbor za posao", napisala je u videu pa pokazala kako skliže sa stolice i zaključila: "Mislim da ću odraditi ovu emisiju na nogama". Budući da nije mogla riješiti problem, voditeljica je tri sata provela na nogama sve dok emisija nije završila, a prizor je nasmijao mnoge. 

"Mislila sam kupiti satensku suknju, sad sam se predomislila", napisala je jedna tiktokerica, a druga se nadovezala: "Ja sam nosila sa sobom plastičnu vreću pa je postavila na stolicu i sjela na nju, pomoglo je." 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.