Ed Sheeran nastupio je uz prekrasan zalazak sunca, pogledajte snimke

Screenshot: TikTok

BRITANSKI pjevač Ed Sheeran jučer je prvi put nastupio u Hrvatskoj u sklopu turneje + – = ÷ x (Mathematics). Ulaz se za posjetitelje otvorio nešto poslije 16 sati, a program je počeo u 17:30. Pjevač je nastupao uz prekrasan zalazak sunca koji je mnogim posjetiteljima dodatno upotpunio doživljaj. Mnogi su zalazak sunca uz koncert Eda Sheerana snimili i objavili na TikToku.

 
@martajusic Ed+sunset=magic🌅❤️‍🔥🥰 #fyp #edsheeran #zagreb ♬ original sound - JUŠIĆ🎀

Na pozornicu je izašao u majici na kojoj piše Zagreb

Podsjećamo, britanski pjevač jučer je nastupio na Hipodromu pred 70 tisuća ljudi. Izašao je na pozornicu u crnoj majici na kojoj piše Zagreb. "Ovo mi je prvi put u Hrvatskoj. Dobra večer. Subota je, ljeto je, želim da u ponedjeljak dođete na posao bez glasa. Tako da ćemo pjevati dok ne ostanete bez glasa", rekao je glazbenik na početku koncerta.

Pjevao je sve svoje najveće hitove - Perfect, Shape of You, Thinking Out Loud i brojne druge.

Nagrađivani hrvatski glazbenik Dino Jelusić nastupio je kao predgrupa. Dino je koncert otvorio svojim akustičnim setom. Prije Sheerana također je nastupio i Calum Scott, koji se u showu Britain's Got Talent 2015. godine proslavio kada je izveo verziju Robynina hita Dancing on My Own.

Kako je izgledala noć za pamćenje pogledajte u našoj velikoj galeriji.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.