Ed Sheeran oprostio se od Liama: Svako sjećanje na njega je predivno

Foto: EPA/Instagram

Ed Sheeran posvetio je emotivnu objavu pjevaču Liamu Payneu, koji je preminuo od posljedica pada s trećeg kata u dvorište hotela Casa Sur u Buenos Airesu.

"Bez riječi sam. Moje misli su uz njegovu obitelj i voljene osobe, svako sjećanje koje imam na njega je predivno, srce mi je slomljeno. Budite ljubazni", napisao je Ed na Instagramu. 

Podijelio objavu Instagrama One Directiona

33-godišnji pjevač ranije je na Instagramu podijelio objavu Instagram profila One Directiona u kojoj su se bivši članovi benda oprostili od Liama. Dodao je emotikon srca.

"Shrvani smo. U dogledno vrijeme, kada budemo mogli, reći ćemo više. Sad ćemo uzeti malo vremena da tugujemo i prebolimo gubitak svog brata, kojeg smo neizmjerno voljeli. Sjećanja na njega će zauvijek biti dragocjena. Naše misli su s njegovom obitelji, prijateljima i obožavateljima koji su ga voljeli poput nas. Nedostajat će nam jako. Volimo te, Liame", piše u izjavi.

Sheeran surađivao s bendom

Podsjećamo, Ed Sheeran surađivao je s Liamom i ostalim dečkima iz One Directiona. Napisao im je četiri pjesme, uključujući Little Things iz 2012. godine.

Pet godina kasnije surađivao je s Liamom, kojem je napisao pjesmu Strip That Down.

"Počašćen sam što je Ed htio napisati pjesmu za mene i samo mu želim reći hvala. Nevjerojatna je sama činjenica da je htio trošiti svoje vrijeme", rekao je Liam svojedobno. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.