Foto: Press
EKSKLUZIVNA večera u pet sljedova prema scenariju i u režiji jednog od vodećih chefova domaće, ali i regionalne gastronomske scene Ante Udovičića počinje u Meat & Grill Boutiqueu u Hondlovoj 2 u petak, 4. studenog, u 19 sati. Gostovanje proslavljenog chefa kuhinje luksuznog splitskog restorana Paradigma nastavak je jesensko-zimskog programa Beef shopa u kojem gostuju vodeći hrvatski chefovi i jedinstvena prilika za uživanje u vrhunskim delicijama majstora kuhinje koji je unio dašak glamura u hrvatsku gastro ponudu.
Budući da je broj mjesta za petak ograničen, a cijena večere od 250 kuna, uz pripadajuća vina u iznosu od 150 kuna, itekako je popularna, rezervirati se još uvijek može na broj 092/320 9188, i tako si priuštiti nezaboravno iskustvo u umijeću iznimnog majstora koji iznova iznenađuje svojim kulinarskim čarolijama.
ANTIN MENU
Foie gras
(tostirana Rougie pačja jetra uz domaći sorbetto od šljiva i 4 vrste papra)
Šember Rose Pjenušac
Tartare
(juneći tartare uz béarnaise sladoled, brushetta)
Grgich Pošip 2015
Janjetina
(janjeći french rack, krema od ljubičastog kupusa, glazirana baby mrkva , janjeći demi- glace)
Krauthaker Pinot Crni 2013
Magret de canard
(Sous vide pačja prsa , creme brulee od graška, ugljen naranča)
Bibich R6 2014
Panna cotta
(panna cotta od grčkog jogurta, gel od crvenog grejpa, čoko crumble, sorbetto od klementine)
Benvennuti Corona Grande 2013