Ella Dvornik se ofarbala u ružičasto i iznenadila fanove. Kćeri joj pomogle u odabiru

Foto: Instagram

Influencerica Ella Dvornik (33) iznenadila je pratitelje na Instagramu novom objavom. Naime, nakon što je duže vremena bila plavuša, influencerica se odlučila ofarbati u ružičasto. "Rekla sam kćerima da ću ići frizeru i da ne znam što da radim. Balie je rekla da skratim kosu, da budem kao 'one', a Lumi da bude roza ili ljubičasta. I što je čovjeku činiti nego uslišiti želje (a teško mi je palo)", napisala je.

Dodala je i da je zamijenila ekstenzije te joj je zbog toga kosa kraća nego inače. "Malo ću je zadržati, a onda opet u normalu nakon ljeta. P.S. curke su oduševljene", poručila je u opisu objave.

Objava ima preko 20 tisuća lajkova. "Prekrasna ti je kosa, kao i ti", "Ima li neka boja koja tebi ne stoji?", "Tebi sve stoji", "Baš je fora", "Ma idi ženo, ovo je predobro", "Kao Barbie", samo su neki od komentara.

Nedavno objavila fotke u toplesu

Ella je nedavno objavila i nekoliko fotografija u toplesu. Fotke su snimljene na slapovima na Žumberačkoj gori. U opisu objave opisala je anegdotu koju je doživjela tijekom snimanja.

Proučila je da na snimanje nije stigla spremna te da nije ponijela sve što je trebala. Rečeno im je bilo da ponesu ručnike, papuče da mogu hodati po kamenju u vodi i odjeću za presvlačenje. "Nismo ništa ponijeli. U auto smo sjeli s mokrim tenisicama i mokrom odjećom nakon čega smo mokri otišli jesti u restoran jer nismo ponijeli ništa za jesti", napisala je Ella.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.