Elton John oporavlja se od ozbiljne infekcije oka: "Nažalost, vid mi je ograničen"

Foto: EPA

Legendarni glazbenik Elton John obratio se obožavateljima na Instagramu i otkrio da se preko ljeta borio s ozbiljnom infekcijom oka.

"Preko ljeta sam se borio s teškom infekcijom oka, zbog koje, nažalost, imam ograničen vid u jednom oku. Oporavljam se, ali je proces izrazito spor i trebat će neko vrijeme da mi se vid vrati u zahvaćeno oko", napisao je Elton.

Zahvalio obitelji

U svojoj je objavi zahvalio odličnom timu liječnika i medicinskih sestara, kao i svojoj obitelji, suprugu Davidu Furnishu i djeci Zacharyju i Elijahu, koji su se o njemu brinuli posljednjih nekoliko tjedana.

Glazbenik se u tajnosti oporavljao u svom domu, a, kako kaže, razmišlja na pozitivan način te je siguran da će se u potpunosti oporaviti nakon nekog vremena.

Mnoge slavne osobe poželjele su mu brz oporavak

Na njegovu su objavu reagirale tisuće fanova, kao i neke slavne zvijezde. "Šaljem ti puno ljubavi, Eltone. Želim ti brz oporavak. Volim te", napisala mu je Donatella Versace, a brz oporavak poželjela mu je i poznata manekenka Linda Evangelista.

Elton je i prošle godine imao zdravstvenih problema nakon što je pao u svojoj vili u Nici. Nakon pada nakratko je završio u bolnici, a sve je potvrdio njegov glasnogovornik. "Možemo potvrditi da je nakon jučerašnjeg pada u svom domu u južnoj Francuskoj Elton posjetio lokalnu bolnicu kao mjeru opreza. Nakon pregleda pustili su ga odmah ovo jutro i sad je opet kod kuće", rekao je tada.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.