Emily Ratajkowski ima novog dečka? Nakon Davidsona, snimljena kako se ljubi s drugim

Foto: Instagram

LJUBAVNI život Emily Ratajkowski posljednjih je mjeseci tema medija, a na novim snimkama koje su procurile u javnost čini se da manekenka ima novog dečka. Britanski tabloid Daily Mail podijelio je kako se ona ljubi s umjetnikom Jackom Greerom.

Zanimljivo je da je pored toga ranije objavljeno i da Ratajkowski navodno izlazi s komičarem Peteom Davidsonom, a nedavno je i u svom podcastu High Low otkrila da koristi aplikacije za upoznavanje i to "iz inata jer su joj drugi ljudi rekli da to ne bi trebala raditi". 

I Pete Davidson provodi vrijeme s drugom djevojkom

Otkako su se manekenka i komičar Davidson zajedno pojavili na košarkaškoj utakmici u studenom, šuška se o njihovoj romansi. Snimljeni su i kako se ljube, a ranije ovoga mjeseca izvor je rekao da njihova veza postaje sve ozbiljnija te da uživaju u zajedničkom društvu.

Međutim, čini se da nisu službeno u vezi s obzirom na to da i Davidson provodi vrijeme s drugom djevojkom, svojom kolegicom iz filma Bodies, Bodies, Bodies, Chase Sui Wonders.

Inače, Davidson je prekinuo s Kim Kardashian u ljeto ove godine, a Emily se prije pet mjeseci rastala od redatelja Sebastiana Beara McClarda, s kojim je bila u braku četiri godine. Nedavno se pisalo da je u vezi s DJ-em Oraziom Rispom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.