Emotivan govor zvijezde Baby Reindeera: Nikad nisam mislio da ću si srediti život

Foto: EPA

Richard Gadd održao je nakon velike pobjede na dodjeli nagrada Emmy 2024. inspirativan govor usmjeren na žrtve zlostavljanja.  

Održao emotivan govor

Nakon što je primio nagradu za izvanredan tekst za svoju poluautobiografsku seriju Baby Reindeer, škotski glumac svojim govorom utješio je gledatelje koji prolaze kroz teška vremena. 

"Prije 10 godina bio sam potišten. Nikad, nikad nisam mislio da ću si srediti život. Nikad nisam mislio da ću se oporaviti od onoga što mi se dogodilo i ponovno stati na noge. A onda, evo me, nešto više od desetljeća kasnije, uzimam jednu od najvećih nagrada za pisce na televiziji", rekao je Gadd. 

"Mislim da je to ohrabrenje za svakoga tko trenutno prolazi kroz teško razdoblje. Ne znam puno o ovom životu, ne znam zašto smo ovdje, ništa od toga. Ali ono što znam je da ništa ne traje vječno. Koliko god loše bilo, uvijek će biti bolje. Dakle, ako se boriš, nastavi i obećavam ti da će sve biti u redu", dodao je.

U Baby Reindeer Gadd tumači čovjeka po imenu Donny Dunn koji je prisiljen suočiti se s traumom koju je potisnuo kada ga žena počne uhoditi. Serija u kojoj glume i Jessica Gunning i Nava Mau prikupila je 11 nominacija za Emmy. 

Jessica zahvalila Gaddu

Baby Reindeer proglašen je najboljom miniserijom, antologijskom serijom ili televizijskim filmom. Također, Richard je ponio nagradu za najboljeg glavnog glumca te za najbolji scenarij u miniseriji. Kolegica iz serije Jessica Gunning, koja je utjelovila Marthu, osvojila je najgradu za najbolju sporednu glumicu.

U svom govoru Gunning se obratila Gaddu i zahvalila na njegovoj kontinuiranoj podršci.

"Iskreno, osjećam se kao da ću se probuditi svaki čas i kao da je sve ovo san. Toliko puta sam riječima pokušavala izraziti što mi znači rad na Baby Reindeeru i ne uspijevam. Dakle, pjevat ću... Ne. Zamislite. Bit ću jednostavna i samo ću reći hvala ti što si mi vjerovao da budem tvoja Martha. Nikad neću zaboraviti ni nju ni tebe", rekla je. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.