Fabijan iz Supertalenta objavio rijetke fotografije sa sinom, pozirali su uz more

Foto: Instagram

Glumac i član žirija Supertalenta Fabijan Pavao Medvešek objavio je na Instagramu rijetke fotografije s jednogodišnjim sinom. 

Otac i sin pozirali su uz more. "Par - nepar tko skače u more", napisao je glumac u opis objave i na zadnjoj fotografiji otkrio da je on bio taj koji se okupao u moru.

U braku od 2022. godine

Fabijan je sina dobio sa suprugom Karlom Abramović, s kojom se vjenčao u svibnju 2022. godine. Ceremoniju su imali u Motovunu. Glumcu je kum bio kolega Nikola Baće, a u svatovima je pjevao Saša Lozar.

"Moram reći da je supruga ta koja čini naše dijete toliko sretnim, dragim i svime što on jest. Trudim se koliko god mogu, ali evo, zbog posla i svega ne mogu biti toliko s njim koliko bih htio. Supruga je od prvog dana toliko bila spremna za to, a iako je postala majka preko noći, čini se kao da to radi cijeli život", ispričao je 31-godišnji glumac jednom prilikom za Story

"Svakim dan se divim tome i kada bih mogao biti barem upola dobar kao ona, mislim da bih bio vrhunski otac. Vjerujem da djetetu neće ništa nedostajati uz njegovu mamu, a ja samo mogu dodati ruku da to bude baš kako treba", dodao je.

Njihova ljubavna priča započela je još u srednjoj školi. Karla je završila studij produkcije u Engleskoj, dok je Fabijan magistrirao na Akademiji dramskih umjetnosti u Zagrebu. U tom periodu bili su u vezi na daljinu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.