Fani Stipković otkrila posebno značenje koje se krije iza imena njezinog sina

Foto: Instagram

SPORTSKA novinarka Fani Stipković u nedavnom je intervjuu za španjolski magazin Hola! progovorila o svom braku s bivšim nogometašem Fernandom Hierrom te otkrila koliko uživa u majčinstvu. 

"O djetetu sam počela razmišljati puno kasnije. Možda godinu ili dvije prije susreta s Fernandom... Pretpostavljam da je taj osjećaj bio naglašen pronalaskom upravo one prave osobe, nešto što je također prirodan proces: pronaći najbolju moguću osobu za zasnivanje obitelji, zar ne? I to se dogodilo s Fernandom, i to u najboljem mogućem trenutku. Vjerojatno zato sada imam više mira. I osjećam se zrelije", priznala je. 

Ime s posebnim značenjem 

Podsjetimo, Fani je u listopadu prošle godine rodila dječaka Nicolása Valentina, a sada je otkrila kako ime koje su mu nadjenuli nosi posebno značenje. 

"Valentín, jer ga je osmislio svetac, i Nicolás, jer je to bilo otkrivenje", ispričala je te otkrila koliko joj majčinstvo godi. 

"Kažu da smisao života ne shvatiš dok ne izraste u tebi... Pa istina je. Biti mama te mijenja. U kratko vrijeme učiš se strpljenju, suosjećanju, mijenjaju se prioriteti stvari... Zaista uživam u svakoj sekundi sa svojom bebom. Kad ga vidim i kad mi se nasmiješi, osjećam se kao da me razoruža, kao da skida s mene sve te ljuske koje si navlačio godinama, kao da ti je ego razvodnjen... Živim stanje čiste ljubavi", priznala je. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.