Fanovi Eurosonga masovno komentiraju pjesme koje je Lasagna objavio krajem 2023.

Foto: Instagram

Baby Lasagna je prije dolaska na Doru objavio pjesmu IG Boi. Pjesma je na engleskom jeziku, a redateljica spota je Markova zaručnica Elizabeta Ružić, koja je radila i na spotu za Rim Tim Tagi Dim. 

Spot je od listopada skupio 434 tisuće pregleda, a ispod njega nanizali su se komentari novijeg datuma. Fanovi Eurosonga su, čini se, istraživali Lasagnu i tako naišli na pjesmu IG Boi, kojom su oduševljeni.

"Tko je došao nakon eurovizijskog nastupa?", "Ovaj tip ima za ponudit puno više od jednog hita s Eurosonga", "Poslušao sam njegove tri pjesme i sve tri su odlične", "Jedan od najtalentiranijih samoostvarenih umjetnika koji se ikad natjecao na eurosongu", "Talent svjetskih razmjera", "Hvala Eurosongu jer mi ovo sad nova omiljna pjesma", "Brutalno dobra pjesma", samo su neki od mnogo komentara.

Pohvale samo pristižu

Naime, Lasagna ima još jednu pjesmu - Don't hate yourself, but don't love yourself too much, koju je objavio u prosincu 2023. Ona je skupila 716 tisuća pregleda. I nju su u zadnjih tjedan dana otkrili brojni fanovi Eurosonga i sada je hvale u komentarima. 

"Njegovo vrijeme tek dolaze. Iznimno je nadaren i čvrsto stoji na zemlji", glasi jedan komentar. Inače, Marko je najavio da uskoro izlazi njegov novi album. 

Glazbena karijera mu traje više od 10 godina

Marko je prije pjevačke karijere bio gitarist u rock bendu Manntra, od 2011. do 2016. i od 2018. do 2022. S tim je bendom sudjelovao na Dori 2019. godine, kada su s pjesmom In The Shadows završili na četvrtom mjestu.

Prije dvije godine napustio je bend i započeo samostalnu karijeru, a IG Boi mu je bio debitantski singl pod umjetničkim imenom Baby Lasagna.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.