Fanovi misle da je Eminem u ovoj pjesmi raskrinkao Diddyja: "Sve nam je rekao"

Foto: EPA

NAKON vijesti o uhićenju repera Seana Diddyja Combsa, TikTokom su se počele širiti snimke u kojima ljudi preslušavaju Eminemovu pjesmu Fuel, koja je izašla u srpnju.  

Naime, neki smatraju da je Eminem stihovima raskrinkao Diddyja te upozorio na optužbe za seksualno zlostavljanje. Eminem se u pjesmi poigrao riječima i umjesto riječi "rapper", napisao "raper", što u prijevodu s engleskog jezika znači silovatelj.  

@hollycockerill Eminem tried telling us #fyp #foryou #eminem #pdiddy ♬ original sound - Jeff Reckson ❤️

"Čekaj, nije valjda slovkao riječ 'rapper' i izostavio slovo 'p'?", riječi su Eminemove pjesme, a osim toga, poigrao se i s riječju "essay" koju je preoblikovao u "SA", akronim koji se na internetu koristi za označavanje seksualnog napada. 

"Sve nam je rekao"

"Eminem je uvijek bio tekstualni genij", "Idite i poslušajte Killshot, tamo nam je već rekao", "Sve nam je rekao" i "Eminem i 50 Cent već godinama progone Diddyja i pokušavaju nam reći", neki su od komentara. 

Podsjetimo, Diddy je optužen za silovanje, trgovanje ljudima i vođenje kriminalne organizacije. Na sudu se izjasnio nevinim po navedenim optužbama te mu je određen pritvor do suđenja i stavljen je pod nadzor zbog opasnosti od samoubojstva. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.