Fanovi uočili neobičan detalj u novom traileru za nastavak Jokera: "Ovo će biti kaos"

Foto: Press

Objavljen je novi službeni trailer za Joker: Folie à Deux, dugoočekivani nastavak Jokera iz 2019. godine. Obožavatelji DC-a pregledavaju video kako bi otkrili što ih očekuje u novom nastavku.

 

Fanovi su uočili neobičan detalj

Uspjeli su primijetiti jedan neobičan detalj koji je uočljiv samo ako upalite titlove na traileru i pažljivo pratite tko i što govori. Na taj način otkriva se misteriozni glas koji govori o Jokeru, a obožavatelji su uvjereni da glas pripada Harveyu Dentu.

Harvey Dent, poznatiji kao Dvolični, je supernegativac u stripovima koje izdaje DC Comics te jedan od najvećih neprijatelja kostimiranog borca za pravdu, Batmana. Nagađaju kako će upravo on glumiti okružnog tužitelja te kazneno goniti Jokera zbog njegovih zločina iz prvog djela filma.

Obožavatelji na X-u su oduševljeni ovim nagađanjima.  "Ovo će biti kaos", " Ovo moram gledati", "Iako mi se ne sviđa što je mjuzikl, zbog ovoga ću pogledati film", nizali su se komentari ispod objave.

Fanovi razočarani zbog jedne stvari

Podsjećamo, prvi trailer za novi nastavak Jokera objavljen je u travnju ove godine, a glavne uloge igraju Joaquin Phoenix kao Joker i Lady Gaga kao Harley Quinn. Većini fanova nije se svidjela jedna stvar.

Nakon što Harley i Arthur pobjegnu iz ustanove, možemo vidjeti montažu scena u kojima plešu ulicama Gothama i nastupaju po klubovima, dok u pozadini svira pjesma What the World Needs Now Is Love, što je i najveća zamjerka fanova nakon izlaska trailera. Naime, nastavak hit filma o najpoznatijem Batmanovom negativcu ovog puta će biti mjuzikl. 

"Doslovno nitko nije tražio ni Gagu ni mjuzikl", "Mjuzikl? Mora da se šalite?", "Nije moj stil. Gaga je uništila Joker utjecajem mjuzikla. Dobro će proći prvi vikend i poslije će propasti. Mjuzikli su za odabranu publiku, a ne za mase", "Čija je ovo glupa ideja bila", bili su tada neki od komentara razočaranih fanova.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.