Fanovi zbunjeni kosom Kate Winslet na plakatu Titanica: "Zašto ima dvije frizure?"

Foto/Screenshot: Press/Youtube

TITANIC uskoro opet dolazi u kina povodom 25. godišnjice izlaska, a korisnici društvenih mreža ne prestaju raspravljati o frizuri Kate Winslet na posteru filma.

Paramount je podijelio remasterirani poster za film uoči njegovog povratka u kina, no mnogi su začuđeni jer Winsletina kosa izgleda kao dvije različite frizure.

"Žao mi je, ali ovo izgleda kao jedan od mojih ranih zadataka u Photoshopu", napisao je jedan korisnik na Twitteru.

"Ovo je ona epizoda Parks and Rec u kojoj Leslie napravi trajnu na samo pola glave", dodao je drugi.

"Zašto ima dvije frizure?" pita se treći.

"Kao prvo, ovo je užasan poster. Mislim da je duga kosa trebala biti kad je bila mlada i s Jackom, a kratka kosa je sada njezina. Još uvijek nije dobar poster", pojasnio je jedan korisnik.

DiCaprio nije htio glumiti Jacka

Film, koji je izašao 1997. i temelji se na istinitoj priči o potonuću broda RMS Titanic, odmah je učinio Kate Winslet i Leonarda DiCaprija svjetski poznatim imenima. Epski film Jamesa Camerona zaradio je više od 2 milijarde dolara na kinoblagajnama, što ga čini filmom s trećom najvećom zaradom svih vremena. Osvojio je 11 Oscara, uključujući onaj za najbolji film i najbolju režiju.

Cameron se u nedavnom intervjuu prisjetio kako je DiCaprija morao nagovoriti na ulogu Jacka jer je glumac isprva mislio da je ta ideja "dosadna".

 

"Morao sam ga stvarno nagovarati da bude u filmu. Nije to htio učiniti. Mislio je da je dosadno", rekao je za People na dodjeli Zlatnih globusa. Ali glumac je naposljetku prihvatio ulogu jer je Cameron obećao da će ona "izazvati" njegove glumačke sposobnosti.

"Ne mogu zamisliti taj film bez njega i bez nje", dodao je Cameron.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.