Folk pjevač pokušao počiniti samoubojstvo, ostavio potresnu oproštajnu poruku

Foto: Facebook

CRNOGORSKI folk pjevač Bojan Tomović pokušao je počiniti samoubojstvo, piše portal Insajder.in

U posljednji tren ga je, navodi se, spasila crnogorska policija koja je reagirala na poziv susjeda koji su prijavili da se nešto događa u Bojanovu stanu. Policajci na intervenciji su ga navodno pronašli u kritičnom stanju. 

Prije navodnog pokušaja samoubojstva Bojan je na društvenim mrežama ostavio potresnu oproštajnu poruku. 

"Majko, brate, oprostite, ali ja ne mogu više. Nitko nije kriv. Odlazim sretan kod moga Taja. Sahranite me na Cetinje, to mi je jedina i zadnja želja", napisao je on. 

Također je nedavno na Facebooku napisao da je "njegova karta jednosmjerna". 

Bojan je već ranije otvoreno progovorio o tome da ima bipolarni poremećaj kojeg karakteriziraju naizmjenični napadi manije i depresije. Tvrdio je da je sve počelo nakon teške prometne nesreće u kojoj je sudjelovao 2005. godine, te da je to godina kad je on zapravo umro. 

"Sad će još malo 14 godina od moje smrti, tko bi rekao, kako vrijeme brzo prolazi", započeo je svoju ispovijest, te nastavio: "Iskreno se nadam da te noći nisam preživio, jer bi onda izbjegao ovu moju odvratnu bolest, smrt moga Taja, odlaske mnogih dragih ljudi, razvod braka, patnju za nerođenim djetetom, optužbe da sam najbližima na teretu, da sam im upropastio život,da me se stide zbog bipolara, optužbe da sam nacionalista, izdajnik, prijetnje ubojstvom, borbu s jebenim porocima, samopovrjeđivanja, pokušaje samoubojstva, tako da je vrlo moguće da vam ja ovo sada pišem iz pakla, jer raj sigurno nisam zaslužio". 

Također, Bojan je nedavno prešao na islam, te uzeo ime Ammar Moštrokol. 

Savjetodavnu pomoć suicidalne i depresivne osobe mogu dobiti na više mjesta. U Republici Hrvatskoj postoji nekoliko brojeva telefona za psihološku pomoć:

Centar za krizna stanja i prevenciju suicida KBC Zagreb (radi od 0 do 24 sata): 01 2376 335

Plavi telefon: 01 4833 888 Psihološki centar

TESA: 01 4828 888

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.