Fotka iz romantične komedije trenutno je najveća sprdnja na internetu

Foto: Press

Vjerojatno ste ovih dana viđali po društvenim mrežama viralnog "ružnog" konja na vrtuljku, kako su ga nazvali korisnici interneta, koji sada prave različite memove i sprdnje od njegove glave. Evo, o čemu se zapravo radi. 

Na X-u (bivšem Twitteru) objavljena je promo fotografija romantične komediju We Live in Time, koja će se u kinima početi prikazivati u listopadu ove godine. Film prati ljubavnu priču Almute (Florence Pugh) i Tobiasa (Andrew Garfield) od njihovog prvog susreta, zaljubljivanja, osnivanja obitelji te prolaska kroz zdravstvene probleme i prekretnice u njihovim karijerama.

Par iz romantične komedije pao je u drugi plan

Spomenuta fotografija prikazuje par u romantičnoj vožnji na vrtuljku, no oni su pali u drugi plan zbog konjske glave koja se vidi u donjem lijevom kutu fotografije. Korisnici X-a pitaju se je li ovo dobar marketinški trik ili samo propust.

Konj se ne pojavljuje u traileru i nema veze s temom filma, pa je zbog toga njegova pojava na fotki još više privukla pažnju i izazvala sprdnju. 

"Ovo je marketinški trik"

"Ovo je trebalo svijetu", "Sada želim pogledati ovaj film", "Uvjeren sam da je ovo marketinški trik, a iskreno i postigli su što su htjeli", bili su samo neki od komentara.

Čak su i plakati nekih poznatih filmova dobili novi izgled. 

Nekim korisnicima X-a fora je postala dosadna 

Na X-u su se pojavile rasprave o tome hoće li konj privući više gledatelja ovog filma, neki smatraju da je napravljena užasna pogreška dok neki misle da je ovo genijalan potez. 

"Mene je ovo već umorilo", "Postalo je dosadno", izrazili su svoje mišljenje neki od korisnika ove društvene mreže. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.