FOTO Gužve oko Parka mladeži krenule od zore, pogledajte prizore iz Splita

Foto: Bozidar Vukicevic / CROPIX

JUČER je održana prva od tri večeri jubilarnog 10. Ultra Music Festivala, a partijaneri iz cijelog svijeta i dalje na sve moguće načine pristižu u Split.

Gužve u Splitu krenule su od zore kada su partijaneri odlazili s prve večeri festivala, a taksisti koji se nalaze u okolici Parka Mladeži imaju pune ruke posla. Prizore gužvi pogledajte u našoj galeriji.

150.000 partijanera zabavljat će se na Ultri 

Partijaneri stalno pristižu, a dio njih došao je rano brzim vlakom iz Vukovara i Zagreba uoči druge večeri festivala.  

Prema najavama organizatora, festival će posjetiti oko 150.000 partijanera iz 140 zemalja svijeta, a zabavljat će ih 150 DJ-eva. Festival se održava tri noći zaredom, a nakon toga zabava će se preseliti na Brač, Hvar i Vis. 

Tko nastupa ove godine?

Posjetitelji u Parku mladeži će moći uživati u nastupima na četiri različite pozornice - velika glavna pozornica, Resistance Stage kapaciteta od 8 do 10 tisuća ljudi, UMF Stage i Oasis. Armin van Buuren, Afrojack, Boris Brejcha, Eric Prydz, Hardwell, Martin Garrix, Timmy Trumpet Alison Wonderland, Axwell, DJ Snake, Black Tiger Sex Machine, Camelphat, Deborah De Luca, DJ Snake, Kasablanca, KSHMR, Slander, Subtronics, Vintage Culture, Vini Vici i W&W su samo neka od brojnih imena elektronske glazbe koja nastupaju ove godine.

Prvu večer festivala obilježio je nastup Ivane Knoll, a atmosferu s Ultre pogledajte ovdje

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.