FOTO Jason Derulo nastupio u pulskoj Areni

Foto: Goran Sebelic / CROPIX

Glazbenik Jason Derulo nastupio je u srijedu navečer u pulskoj Areni u sklopu Adria Summer Festivala i priredio je pravi glazbeni spektakl. 

Napunio pulsku Arenu

Početkom ove godine Derulo je izdao dugo očekivani album Nu King, kojim se predstavio publici u pulskom amfiteatru, a posjetitelji, među kojima su bili i brojni turisti, imali su prilike uživati u pop izvedbama i koreografijama nagrađivanog pjevača, autora i plesača.

Otkako se 2009. godine probio na svjetsku scenu sa svojim prvim platinastim singlom Whatcha Say, ovaj nagrađivani izvođač prodao je više od 250 milijuna singlova, od kojih čak petnaest u platinastoj nakladi. Hitovima kao što su Want to Want Me, Wiggle, Talk Dirty, Swalla, Savage Love, Take You Dancing i Acapulco užario je atmosferu u pulskoj Areni.

Da je Jason Derulo svojevrstan pop fenomen govore i društvene mreže, gdje broji više od 18.2 milijarde streamova i više od 117 milijuna pratitelja na raznim digitalnim platformama. 

Miach nastupila prije Jasona

Mnogobrojnu publiku uoči Derulova izlaska na scenu zabavljala je nova hrvatska "it" djevojka - Miach.

Miach se prije koncerta javila na Instagramu, gdje je pokazala kako izgleda pozornica u pulskoj Areni prije koncerta. 

Miach je jedna od najuspješnijih mladih glazbenica na domaćoj sceni, koja se s pjesmom NLO našla u konkurenciji pjesama godine za 2022. U suradnji s Gršom osvojila je Porin za pjesmu Led, a u veljači ove godine ona i Grše dobili su Cesaricu za hit pjesmu Fantazija. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.