FOTO Let 3 odradio probu prije sutrašnjeg nastupa u polufinalu, ovako su izgledali

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

LET 3 je danas poslijepodne odradio još jednu probu u Liverpoolu prije sutrašnjeg nastupa u polufinalu Eurosonga. Članovi riječke grupe koja Hrvatsku predstavlja na ovogodišnjem Eurosongu nastupili su na probi u uobičajenim stajlinzima, kakve su nosili i na prethodnim probama i na Dori.

Ispod svojih kreaciji nosili su donje rublje koje su u jednom trenutku pokazali na pozornici. Kako je izgledala njihova proba, pogledajte na fotografijama.

Na pozornici neće biti traktora

Let 3 je nakon druge probe prošlog tjedna razgovarao s ukrajinskim voditeljem Timurom Mirošničenkom. "Sigurni smo da prolazimo u finale Eurosonga. To je zapečaćeno", rekli su i dodali kako su zadovoljni drugom probom.

"Imamo vatromet, imamo šminku i dobre kostime. Bit će to tri minute eksplozije emocija", rekao je Prlja. Otkrili su i da na pozornici neće biti traktora.

"Traktor je pretežak za pozornicu. Jako smo tužni zbog toga", rekli su.

Kladionice predviđaju prolazak u finale

Prema trenutnom stanju kladionica, Let 3 se nalazi na devetom mjestu za ulazak u finale. U prvom polufinalu natjecat će se 15 država, dok će ih 10 proći dalje.

Osim Hrvatske, u finale bi se prema kladionicama trebali još plasirati Finska, Švedska, Norveška, Izrael, Češka, Moldavija, Srbija, Švicarska i Portugal.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.