FOTO Parni valjak oduševio publiku u Ljubljani

Foto: Press

Parni valjak nastupio je u petak u kazalištu na otvorenom Križanke u Ljubljani. 

"Križanke! Hvala vam od srca! Riječi teško mogu opisati koncert, stvorili smo zajedno energiju koju ćemo dugo pamtiti. Bilo je sjajno vidjeti vas u tolikom broju", poručio je bend nakon koncerta na društvenim mrežama. 

Izveli su najpopularnije pjesme benda poput Ljubavna, Vrijeme ljubavi, Zastave, Jesen u meni, Lutka za bal, Ugasi me, Prokleta nedjelja i mnoge druge.

Za Parni valjak ovo je bio drugi koncert pred publikom u Ljubljani u posljednjih godinu dana. Upravo je Ljubljana odabrana kao jedna od prvih koncertnih destinacija na kojima su u svibnju 2023. godine nastupili u sklopu proljetne klupske turneje te se uživo predstavili s Igorom Drvenkarom u ulozi pjevača.

U proljeće ove godine Parni valjak je započeo ovogodišnju turneju nazvanu Parni valjak 2024 Tour, u sklopu koje su do sada održali više od 30 koncerata i nastupili pred publikom u Labinu, Bjelovaru, Zagrebu, Vinkuranu, Zadru, Nišu, Prijedoru, Slavonskom Brodu… Osim rasprodanog koncerta u Ljubljani, pred bendom su do kraja godine i nastupi u Mariboru, Novom Sadu, Beogradu, Frankfurtu, Varaždinu…

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.