FOTO Potpuno drugačija od svih: Ovo je najljepša adventska lokacija u Zagrebu

Foto: Press

ADVENT je tek počeo, a Zagrepčani tek otkrivaju sve lokacije na kojima će se ovog prosinca moći zabaviti. Jedna od njih je Caffe de Matoš na Gornjem gradu, odmah pored Kožarićeve skulpture Matoša na klupi.

Caffe de Matoš koncipiran je kao ulični Advent 50-ih godina prošlog stoljeća, inspiriran pariškim uličnim kafićima uređen brojnim neobičnim ukrasnim kao što su cipele za ples, šeširi, stare skije, klizaljke i koferi. Druga tema Caffe de Matoša je ljubav. Romantičan ambijent Strossmayerovog šetališta, vidikovci s pogledom na Grad s jedne strane i Katedralu s druge te brojne imele na rasvjetnim stupovima pozivaju na ljubljenje i adventski selfie.

>>>FOTO Prava božićna bajka: Ovo je trenutno najljepši kafić u Zagrebu<<<

Osim scenografije, posebnost Caffe de Matoš Adventa je svakodnevni Plesnjak - zabava naših roditelja, baka i djedova. Uz prateći band i plesni studio Back to Swing Zagreb svi posjetitelji mogu zaplesati radnim danima od 18,00 do 20,00 sati, a subotom i nedjeljom u dva termina; od 11,00 do 13,00 sati te 18,00 do 20,00 sati.

Caffe de Matoš nudi i bogatu te raznovrsnu gastro ponudu, na kojoj su tople juhe i variva, sarmu, domaći pršut i razne sireve, neizostavne kobasice - jelenje, domaće, goveđe i ličke te naravno germknedle. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Advent u Zagrebu, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: Advent u Zagrebu.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.