FOTO Rod Stewart stigao na vjenčanje svog sina u Dubrovniku, turisti ga opkolili

Foto: Dubrovački dnevnik

Rod Stewart stigao je u crkvu sv. Ignacija na Jezuitima, gdje će njegov sin, hokejaš Liam Stewart, danas izgovoriti sudbonosno da svojoj dugogodišnjoj djevojci Nicole Artukovich, čija je obitelj porijeklom iz Konavala i Hercegovine. 

Dok se legendarni glazbenik penjao uz stube na kojima je snimljena čuvena scena Igre prijestolja Walk of shame, izazvao je pravu pomutnju pa su ga turisti koji su se tu našli fotografirali i snimali, piše Dubrovački dnevnik, koju je objavio prve fotografije.

Svadba na tvrđavi Lovrjenac

Podsjetimo, Nicole i Liam su priredili zabavu dobrodošlice u Vrtu palmi, terasi luksuznog hotela s pogledom na Grad. Na ovoj lokaciji česte su ljetne zabave, vjenčanja i koncerti. Upravo u Vrtu palmi party dobrodošlice za svoje uzvanike priredili su Adriana Đurđević i Duje Ćaleta-Car.

Par će, pišu, vjenčati pater Mirko Nikolić. Nakon što odrade crkveni obred, mladenci i uzvanici popet će se na tvrđavu Lovrjenac, gdje je do dva sata u noći planirana zabava. Od uzvanika se očekuje formalni kodeks odijevanja, ali mladenci su uzvanicima skrenuli pozornost na oko 250 stuba koje će morati svladati, a posebno su upozorili uzvanice da izbjegnu visoke stiletto potpetice.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.