Gerard Butler (54) ponovno ljubi, navodno je u vezi s 25 godina mlađom manekenkom

Foto: Profimedia

Škotski glumac Gerard Butler (54) navodno ponovno ljubi, a srce mu je osvojila 25 godina mlađa manekenka Penny Lane.

Butler i zvijezda Sports Illustrateda viđeni su u romantičnoj šetnji po Primrose Hillu, a kasnije i u lokalnom pubu kako razgovaraju i smiju se. Prema fotografijama koje je objavio The Sun, par je bio dobro raspoložen, a lijepa manekenka u jednom je trenutku stavila svoju ruku na Butlerovo rame, nakon čega se par počeo smijuljiti.

Inače, Penny Lane nedavno je privukla pažnju na modnoj reviji u organizaciji magazina Sports Illustrated, na čijoj se naslovnici pojavila prošle godine. Naime, Penny je nakon revije odjenula haljinu koja izgleda kao da se sastoji od gornjeg i donjeg dijela koje povezuje tanka traka, istaknuvši tako svoju besprijekornu liniju.

Mnogi misle da je bila na plastičnoj operaciji

Penny je dosad radila za poznate brendove, kao što su Dolce & Gabbana, Armani, Balmain, SKIMS, Burberry i Intimissimi, a pojavila se i u spotu za Drakeovu pjesmu Falling Back iz 2022. Do poziranja za Sports Illustrated došla je nakon što je 2023. bila jedna od ukupno sedam pobjednica SI Swim Searcha, prenosi Men's Journal. Na početku karijere imala je male grudi, pa mnogi misle da je bila na plastičnoj operaciji, što ona negira.

Prije Penny Gerard Butler devet je godina bio u vezi s dizajnericom interijera Morgan Brown, a povezivalo ga se i s rumunjskom manekenkom Madalinom Gheneom i Jennifer Aniston.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.