Gisele Bündchen (44) čeka treće dijete

Foto: EPA/Profimedia

Gisele Bündchen je trudna, javlja magazin People.

44-godišnja manekenka i njezin 35-godišnji dečko Joaquim Valente čekaju prvo zajedničko dijete. Njoj će to biti treće dijete.

"Gisele i Joaquim su jako sretni i raduju se okruženju punom ljubavi", rekao je izvor blizak paru za spomenuti medij.

Joaquim je Gisele bio podrška nakon razvoda

Gisele Bündchen i trener jiu-jitsua Joaquim Valente u vezi su od lipnja prošle godine.

"Ispočetka su bili dobri prijatelji. Ona je vrlo privatna po tom pitanju i htjela je sve držati u tajnosti dok se ne upoznaju. Bio joj je velika utjeha dok je prolazila kroz razvod. Njihovo je prijateljstvo nakon njenog razvoda preraslo u nešto više", rekao je ranije izvor za People. 

"Joaquim je sjajan tip. On je ljubazan i inspirativan. Gisele se nakon razvoda dvoumila oko veze. Dolaze iz sličnih sredina. Oboje su iz Brazila otišli vrlo mladi i stvorili su nevjerojatne živote u SAD-u. Oboje vole Miami, uživaju u putovanjima i zdravom životu. Gisele je jako sretna i uživa u životu. Joaquim je savršen za nju", dodao je izvor blizak paru.

Gisele se razvela krajem 2022. 

Podsjećamo, Bündchen i bivša NFL zvijezda Tom Brady podnijeli su zahtjev za razvod 28. listopada 2022., nakon 13 godina braka. Bivši par ima dvoje djece - sina Benjamina Reina (14) i kćer Vivian Lake (11). Brady (47) također ima sina Jacka (16) iz prethodne veze.

Gisele nazivaju jednom od najljepših žena svijeta

44-godišnju brazilsku manekenku mnogi nazivaju jednom od najljepših žena svijeta. 

Jednom je prilikom ispričala da ustaje u 4:30 i vježba jogu prije nego što izađe sunce. "Ustajem tako rano jer volim pozdraviti sunce i želim imati vremena za vježbanje prije nego što se djeca probude", rekla je u intervjuu za Vanity Fair.

Gisele se od svojih 20-ih godina bavi jogom i meditacijom. Iz prehrane je izbacila šećer, alkohol, kofein i ugljikohidrate te se hrani isključivo namirnicama biljnog podrijetla.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.