Slavni glumac optužen za spolno zlostavljanje tijekom konvencije Monster Mania

Foto: Profimedia

GLUMAC Gary Busey suočava se s optužbama za seksualni prijestup koji se navodno dogodio tijekom godišnje konvencije Monster Mania održane u hotelu Doubletree u Cherry Hillu u New Jerseyju prošlog vikenda.

Policija Cherry Hilla reagirala je zbog prijave seksualnog prijestupa u hotelu, a kao rezultat istrage policijska uprava optužila je Buseyja prema dvije točke kaznenog djela seksualnog odnosa četvrtog stupnja, jednoj točki kaznenog djela pokušaja seksualnog kontakta i jednoj točki uznemiravanja.

Šef policije Cherry Hilla Robert Kempf potvrdio je za CNN u subotu navečer da je u incident uključen Busey, koji je bio jedan od sudionika događaja. Busey je najpoznatiji po ulozi Buddyja Hollyja u filmu The Buddy Holly Story iz 1978. godine, za koji je bio nominiran za Oscara za najboljeg glumca.

"Naš klijent, Monster-Mania LLC, pomaže vlastima u njihovoj istrazi o navodnom incidentu koji uključuje sudionike i slavnog gosta na prošloj konvenciji u Cherry Hillu. Odmah po primitku pritužbe sudionika, slavni gost udaljen je s konvencije i upućen da se više ne vraća. Monster-Mania je također potaknula sudionike da kontaktiraju policiju kako bi podnijeli prijavu", kazali su iz odvjetničke tvrtke koja zastupa Monster Maniju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.