Glumac Michael Madsen razvodi se nakon 28 godina braka

Foto: Profimedia

Nakon 28 godina braka, glumac Michael Madsen, poznat po ulogama u Tarantinovim filmovima, podnio je zahtjev za razvod od supruge DeAnne Madsen. U dokumentima za razvod naveo je "nepomirljive razlike", otkrivši da su se on i DeAnna razdvojili nakon samoubojstva njihovog sina Hudsona u siječnju 2022. godine, za što Madsen krivi svoju suprugu, piše Page Six.

Krivi je za samoubojstvo sina

Glumac tvrdi da je DeAnnino zanemarivanje obitelji, sklonost alkoholu i neodgovorno ponašanje doprinijelo Hudsonovoj tragičnoj smrti u dobi od 26 godina.

Glumac je opisao svoj brak kao toksičnu, nasilnu i suovisnu vezu što je, prema njegovim riječima, kulminiralo njegovim "nepravednim uhićenjem". Madsen je bio priveden zbog optužbi za obiteljsko nasilje nakon što je DeAnna izjavila da ju je gurnuo tijekom svađe. Ubrzo nakon toga platio je jamčevinu od 20.000 dolara, a slučaj je kasnije odbačen zbog nedostatka dokaza.

Njegov odvjetnik Perry Wander izjavio je da je glumac planirao podnijeti zahtjev za razvod već neko vrijeme, ali je čekao da njihov sin Luke navrši 18 godina prošlog listopada.

Krsni kum bio mu je Quentin Tarantino

Podsjetimo, glumčev sin Hudson Madsen, 2022. godine pronađen je mrtav na Havajima. Uzrok smrti bila je prostrjelna rana na glavi.

Hudson je sin Michaela Madsena i njegove treće supruge DeAnne Madsen, a krsni kum bio mu je slavni holivudski redatelj i dobar prijatelj njegovog oca Quentin Tarantino. Služio je u američkoj vojsci, a dio vremena je proveo i na terenu u Afganistanu. Živio je na Havajima sa suprugom Carlie s kojom se vjenčao 2019. godine.

Centar za krizna stanja i prevenciju suicida pri KBC-u Zagreb dostupan je na telefon 01/2376-470 od 0 do 24 sata. Psihološki centar TESA može se dobiti na broj 01/48 28 888, radnim danom od 10 do 22 sata, ili im se može javiti mailom na adresu psiho.pomoc@tesa.hr.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.