Glumca neugodno iznenadili u dalmatinskom restoranu: "Gdje je nestala ljudskost?"

Foto: Instagram

Domaći glumac Josip Ledina požalio se na scenu koju je doživio u jednom restoranu i izazvao raspravu na društvenim mrežama.

"Danas nam je konobar u jednom restoranu uz ručak i kave, odbio donijeti čaše vode. Kaže da je uprava restorana zabranila vodu i da možemo naručiti flaširanu. Inzistirao sam na razgovoru sa šeficom, ali bila je odsutna. Dosta sam proputovao svijetom i, vjerujte, nitko mi nigdje nije uskratio čašu vode. Sramotno i jadno, gdje je nestala ljudskost u našoj Dalmaciji?" zapitao se.

"Ovaj restoran pravi je primjer hrvatske pohlepe i gramzivosti", dodao je.

Pohlepa ili razumno pravilo?

Glumca smo kontaktirali za više informacija, a u međuvremenu su mnogi drugi iznijeli svoja iskustva. "Pravila svake kuće treba poštovati", "A gdje vam vani daju besplatno čašu vode? Nama su u Mađarskoj doslovno i onu iz pipe naplatili", "A što ako vam daju vodu iz slavine, vi se otrujete nekako i tko je kriv?", "S razlogom je flaširana", pišu neki.

Drugi pak smatraju da je ovo pohlepa. "Treba otići u WC i dugo prati ruke", "Samo deri gosta", "Sramota, zato sezona propada", pišu na Facebooku.

Inače, posljednjih nekoliko sezona mnogi turisti, ali i lokalci, žale se na cijene na obali u Hrvatskoj, ali i na uslugu. Dok neki tvrde da je "Dalmacijom zavladala pohlepa", drugi tvrde da se samo diže "histerija". Nedavno su nam se javili i brojni čitatelji iz ove druge skupine te nam poslali primjere s obale gdje su se ugodno iznenadili. Možete ih pogledati ovdje.

Tko je Josip Ledina?

Ledina je splitski glumac koji je trenutno zvijezda Primeove serije Greek Salad. Igrao je i u domaćim serijama Šutnja te Crno-bijeli svijet. Trenutno živi i radi u Parizu, a u Splitu ovog ljeta priprema predstavu.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.