Gola Cassie: Prestanite se ponašati kao da nikad prije niste vidjeli sise

AKO NIKAD prije niste čuli za Cassandru "Cassie" Venturu, sada ćete je zasigurno zapamtiti. R'n'B pjevačica se nije proslavila pjevačkom karijerom, ali mnogi su je zato upamtili kada je postala djevojka planetarno popularnog repera Seana Combsa, poznatijeg kao P. Diddy. Nakon što joj je hakiran kompjuter, na američkom internetskom servisu Twitteru su objavljene fotografije 21-godišnje pjevačice na kojima je potpuno gola.

"Čini se kako je netko hakirao moj kompjuter. Ovo je zaista glupo i zlobno, a sada se prestanite ponašati kao da nikada prije niste vidjeli sise", komentirala je Cassie nakon što su fotografije izašle u javnost. Iako se na fotografiji vide samo grudi mlađahne pjevačice, P. Diddy je nedavno medijima otkrio kako je njegova navodna zaručnica depilirana od obrva naniže.

"Ne možete od cure zahtijevati tako bolan tretman, a da i sami ne probate isto. Pod broj jedan, to je brazilska depilacija, zatim volim kad moja cura ima glatko i friško obrijane noge. Obvezan je i redoviti kozmetički tretman lica, kao i manikura i pedikura", objasnio je P. Diddy te tako "otkrio najintimnije dijelove" svoje djevojke.

A.M.
Foto: Egotastic

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.