Goran Višnjić nakon dugo vremena snimljen sa suprugom Evom

Foto: Tonci Plazibat / CROPIX

Eva Višnjić pojavila se na premijeri predstave Ekvinocijo na 75. Dubrovačkim ljetnim igrama. U toj predstavi igra njen suprug Goran Višnjić.

Oni se rijetko zajedno pojavljuju u javnosti, a nakon predstave su pozirali okupljenim fotografima.

Eva je kći poznatog hrvatskog redatelja Antuna Vrdoljaka. Ne voli medijsku pažnju, pa se sa suprugom rijetko pojavljuje na događanjima. 

U braku su od 1999. 

Eva i Goran upoznali su se devedesetih godina, a kad je Goran 1999. dobio ulogu u seriji Hitna služba, Eva se s njim preselila u Los Angeles i otad žive u inozemstvu.

U braku su od 1999. godine, a s njom Goran ima i troje djece, sinove Viga i Tina te kćer Vivien. Goran Višnjić ima i kćer Lanu Lourdes, koju je dobio sa Šibenčankom Mirelom Rupić.

Zaboravio stihove Himne slobodi

Podsjetimo, Goran Višnjić istaknuo je kako se nada da će se publici svidjeti predstava Ekvinocijo te da mu je drago što je nakon puno godina u Dubrovniku, ne kao turist, ne kao gledatelj, nego kao glumac.

Na otvaranju 75. Dubrovačkih ljetnih igara Višnjić je zaboravio stihove Himne slobodi. Dobro je započeo s "O lijepa, o draga, o slatka slobodo", no umjesto stiha "dar u kom sva blaga višnji nam Bog je do" otpjevao je: "dar što višnji Bog nam je do."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.