Goran Višnjić u Dubrovniku pozirao s kolegom iz Hitne službe: "Uvijek je lijepo"

Foto: Instagram

Goran Višnjić na Instagramu je objavio fotografiju s američkim glumcem Shaneom Westom. Fotografija je nastala u Dubrovniku.

"Uvijek je lijepo kada moja obitelj iz Hitne službe navrati u Hrvatsku", napisao je Višnjić u opis fotografije kojom je oduševio obožavatelje. "Uvijek sam ti govorio da ću te pronaći ako ikad dođem u Hrvatsku", odgovorio mu je West u komentarima. 

Potom se u komentarima ispod objave oglasio i glumac Noah Wyle, koji je u seriji glumio Johna Cartera i kratko napisao: "Bok, dečki!" Fotku je komentirao i John Stamos koji je utjelovio Tonyja Gatesa. "Bok, dečki! Nedostajete mi", napisao je.

Višnjić i West su, naime, zajedno glumili u televizijskoj seriji Hitna služba koja se emitirala na televizijskoj mreži NBC u razdoblju od 19. rujna 1994. do 2. travnja 2009. godine. Hitna služba osvojila je 23 prestižne televizijske nagrade Emmy uključujući i onu za najbolju dramsku seriju. Višnjić se ekipi Hitne službe pridružio na snimanju šeste sezone (krajem 1999.), a 2006. godine postao je njen glavni glumac.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.