Gradonačelnik Beograda opet postao predmet sprdnje. Svi komentiraju njegov izraz lica

Screenshot: X

GRADONAČELNIK Beograda Aleksandar Šapić ponovno se našao u fokusu javnosti zbog svojih izjava. Prije nekoliko dana rekao je da je "to što na ulicama Beograda ima oko 5000 beskućnika dokaz da je Beograd postao europska metropola jer najbogatiji gradovi imaju problem s beskućnicima", a sada je briljirao još jednom izjavom koja se masovno dijeli društvenim mrežama.

Govorio o gužvi po cestama Beograda

Pojavio se u emisiji RTS-a u kojoj je kritizirao broj automobila po Beogradu. Kazao je da je primijetio, dok se vozio gradom, kako u svakom automobilu sjedi samo jedna osoba, odnosno samo vozač. 

"Obratite pažnju koliko imate vozača koji su sami u automobilu. Ja sam, jednom prilikom kad sam se sam vozio, brojao. Nisam mogao naći automobil gdje ima više od jednog vozača. Sve su to objektivni problemi...", rekao je, no onda ga je voditeljica prekinula.

"Ali, i vi sad kažete da ste se sami vozili...", rekla je ona, a njegov izraz lica nakon njezine izjave je neprocjenjiv i postao je viralan hit. "Kažete vozili ste se sami i brojali koliko ima samih", dodala je.

Poslije je nespretno pokušao objasniti da se zapravo on nije vozio sam. "Vozio sam se u automobilu. Spletom okolnosti, vozio me vozač, baš tada kad sam se vozio sam", rekao je Aleksandar.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.