Gradonačelnik Zadra kaže da Prijović nema ništa sa smjenom direktora dvorane

Foto: Sime Zelic/Marko Lukunic/Pixsell

GRADONAČELNIK Zadra Branko Dukić kaže da koncert Aleksandre Prijović nema ništa s tim što je danas smijenio direktora dvorane u kojoj će ona nastupiti.

"Obzirom na niz reakcija koje povezuju smjenu direktora Višnjika Denisa Karlovića s održavanjem koncerta Aleksandre Prijović u dvorani Krešimira Ćosića, demantiram povezivanje razloga smjene direktora Karlovića s tim koncertom.

Jasno sam i demantirao vijest o zabrani koncerta i isto tako jasno iznio svoje mišljenje kako Zadar tim koncertom neće biti ništa bogatiji, niti bez njega siromašniji. Međutim nikada, pa ni sada, nije mi bila namjera upletati se u to tko će gdje pjevati, a razlozi za smjenu leže u gubljenju povjerenja koje sam već obrazložio ranije", kaže Dukić za Zadarski list.

Dukić direktora Višnjika optužuje za manipulacije javnosti i spominje koncerte

"Već neko vrijeme postoji narušeno povjerenje između Uprave i Skupštine ŠC Višnjik d.o.o., odnosno direktora i mene kao gradonačelnika, što je rezultiralo ovakvom odlukom. Prvenstveno se to odnosi na nedosljednost u komunikaciji i različitim shvaćanjem prioriteta u djelatnosti samog Društva", kaže Dukić.

"To nepovjerenje produbljeno je i u prigodi razgovora o organizaciji koncerata više izvođača za koje je direktor tražio moju suglasnost, iako to nije uobičajeno za slična događanja za koja direktor oduvijek potpuno samostalno donosi odluke", dodaje se.

"Konačno, manipuliranje netočnim informacijama prema javnosti nanijelo je reputacijsku štetu tom trgovačkom društvu i Gradu Zadru i potvrdilo nemogućnost daljnje suradnje u uvjetima međusobnog nepovjerenja. Sva prošla i buduća ulaganja u taj sportski kompleks čine dugogodišnji program razvoja sporta Grada Zadra koji se provodi sustavno u više mandata bivših gradonačelnika", kaže Dukić u priopćenju o smjeni direktora.

Index je poslao upit Branku Dukić o tome na koje koncerte misli i o kakvim medijskim manipulacijama govori. Ako ikad dobijemo odgovor, objavit ćemo ga.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.