"Grudi i guze posvuda": Video sa splitske Ultre obišao svijet

Screenshot: YouTube

ULTRA je završila, no dojmovi s najvećeg partija u državi se još uvijek nisu slegli. Kako nijedan trenutak ne bi bio zaboravljen, na službenom profilu Ultre pojavio se video u kojemu su sažeti najbolji trenuci iz Splita, ali i s otočkih after partyja na kojima nije nedostajalo golišavih ljepotica.

"Hvala, Hrvatska", poručili su na kraju videa organizatori te najavili Ultru 2018. godine koja će se odvijati od 6. do 8. srpnja.

Primamljivi prizori iz Hrvatske obišli su svijet, a sudeći prema komentarima - privukli i buduće Ultraše. "Grudi i guze posvuda - moram ići sljedeće godine", poručio je jedan oduševljeni komentator na YouTubeu.

Ultra se ove godine na splitskom Poljudu održavala od 14. do 16. srpnja, a nastupale su brojne svjetske zvijezde kao što su Adam Beyer, AfroJack, Armin Van Buuren, Axvell a Ingrosso, Carlcox, David Guetta, Dubfire, Hardwell, Joseph Capriati, Marco Carola, Martin Garrix, Nic Fanciulli, Sasha John Digweed, DJ Snake, Steve Angello, Tiesto, Steve Aoki, te mnogi drugi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.