Gwyneth Paltrow objavila rijetke fotke djece: "Brine me njihova anksiozna generacija"

Foto: Instagram

Glumica Gwyneth Paltrow odgovarala je na pitanja pratitelja na Instagramu. Jedan od njih zamolio ju je da podijeli svoju fotografiju sa sinom Mosesom (18). 

Ona je objavila fotografiju na kojoj je, osim nje i Mosesa, i kćer Apple (20). Tom je fotografijom pokazala koliko joj djeca nalikuju.

Brine je njihova generacija

U drugom pitanju pratitelj ju je pitao koje osobine kod svoje djece najviše voli, a što je najviše brine u vezi njih.

"Mislim da se moja djeca jako dobro poznaju i to je njihova osobina koju volim i kojoj se divim. Pretpostavljam da me brine anksioznost. Ovo je, kao što znamo, anksiozna generacija, pa je to ono oko čega se brinem", rekla je.

Moses je u svibnju završio srednju školu, a najesen nastavlja obrazovanje na Sveučilištu Brown. Gwyneth je nedavno priznala da joj to teško pada. 

"To mi je na neki način izazvalo živčani slom, moram biti iskrena. Počela sam misliti da moram dati otkaz, prodati kuću i preseliti se. Moj identitet je bio majka i cijeli život sam se orijentirala na njih i njihove rasporede", rekla je. 

Paltrow Apple i Mosesa dijeli s bivšim suprugom, frontmenom Coldplaya Chrisom Martinom. Paltrow i frontmen Coldplaya vjenčali su se 2003., a rastali su se 2014. u prijateljskim odnosima. Od tada su oboje pronašli nove partnere. Gwyneth je u braku s Bradom Falchukom, koautorom serije Glee, a Chris je u vezi sa zvijezdom Pedeset nijansi sive, Dakotom Johnson.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.