Hari Mata Hari nakon 10 godina dolazi u Lisinski

Foto: Press

Bosanskohercegovački pjevač Hari Mata Hari nakon 10 godina vraća se u Zagreb, u dvoranu Vatroslava Lisinskog. Koncert će održati u ponedjeljak 24. veljače 2025., a publika će ponovno imati priliku uživo čuti njegove hitove kao što su Volio bih da te ne volim, Svi moji drumovi, Strah me da te volim, Kao domine, Prsten i zlatni lanac...

"Zagrebe, nismo se dugo družili, zato ćemo 24. veljače sve nadoknaditi….", napisao je nedavno glazbenik na društvenim mrežama. Ulaznice za koncert su već u prodaji.

Hari Varešanović počeo je glazbenu karijeru vrlo rano. Prvi bend Omir osnovao je u osnovnoj školi, a kasnije je bio član grupe Sedam šuma te je s grupom Zov postigao uspjeh pjesmom Poletjela golubica. Godine 1982. priključio se grupi Ambasadori, što je označilo početak njegove ozbiljne glazbene karijere.

Natjecao se na Eurosongu

Uskoro je osnovao bend Hari Mata Hari, s kojim je 1985. postigao velik uspjeh s albumom U tvojoj kosi. Njihova popularnost je brzo rasla, a albumi poput Strah me da te volim postigli su rekordnu tiražu. Tijekom karijere Hari je surađivao s mnogim glazbenicima, iz čega su proizašle uspješnice kao što su Crni snijeg s Hankom Paldum i Navodno, koju je snimio s Ivanom Banfić.

Hari Mata Hari kroz svoju je karijeru prodao više milijuna nosača zvuka te održao tisuće koncerata diljem svijeta. Jedno od njegovih najvećih postignuća je plasman na Eurosongu 2006. godine u Ateni, kada je osvojio treće mjesto s pjesmom Lejla.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.