Harry došao na kraljevsko vjenčanje bez Meghan

Foto: Getty Images

PRINC HARRY u subotu je bio jedan od uzvanika na vjenčanju svoje rođakinje Lady Gabrielle Windsor koja se vjenčala u kapeli svetog Jurja, isto onoj u kojoj se na vječnu ljubav prije točno godinu dana i on zavjetovao svojoj izabranici, Meghan Markle. 

Harryju je društvo pravila Lady Sophie Winkleman, glumica koja je u braku s mladenkinim bratom, Lordom Frederickom. Pretpostavlja se da je vojvotkinja od Sussexa ostala čuvati nedavno rođenog sinčića Archieja. 

Vjenčanju su prisustvovali gotovo svi članovi britanske kraljevske obitelji. Među njima su bili kraljica Elizabeta II. (93) i njezin suprug, princ Filip (97). 

Embed from Getty Images

Lady Gabriella (38) je spisateljica i novinarka. Kći je princa Michaela Kenta, prvoga kraljičinog rođaka. Michael od Kenta unuk je kralja Georgea V. i kraljice Marije.

Gabriella se udala za financijera Thomasa Kingstona (40) u kapeli svetog Jurja u Windsoru i 52. je u nasljednom pravu na britansko prijestolje. 

Embed from Getty Images

Riječ je o trećemu kraljevskom vjenčanju u dvorcu Windsor u posljednjih godinu dana.

Ondje su se 19. svibnja 2018. vjenčali kraljičin unuk Harry i njegova izabranica, američka glumica Meghan Markle, a listopadu se ondje udala omiljena kraljičina unuka, princeza Eugenie.

Lady Gabriella nosila je vjenčanicu od čipke čiji dizajn potpisuje Luise Beccaria.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.