Hawk tuah cura: Prije tri tjedna radila sam od 9 do 5, sad me celebovi traže suradnje

Foto: Instagram

Haliey Welch proslavila se kao hawk tuah cura. U svega tri tjedna njen se život okrenuo naglavačke zbog jednog viralnog videa, koji su dosad vjerojatno vidjeli već svi koji koriste društvene mreže.

Unatoč brojnim fejk profilima koji su se pojavili nakon njene slave, Haliey je na svom originalnom profilu skupila pola milijuna pratitelja i redovno objavljuje snimke i fotografije. Sada je govorila o iznenadnoj slavi. 

"Prije tri tjedna moj život bio je potpuno drugačiji. Radila sam skromno od 9 do 5 u svom rodnom gradu. Nikakve talk show emisije i paparazzi me nisu tražili, nijedna slavna osoba nije me tražila suradnju. Bila sam samo Haliey.

Nikad nisam mogla ni sanjati da će jedna glupa šala dovesti do svega ovoga, ali sam tako zahvalna na tome. Također sam zahvalna svima koji su se smijali sa mnom, a ne meni. Da vidimo što će se sljedeće dogoditi", napisala je na Instagramu. 

Baka o njenoj slavi

U videu koji je objavila Halieyjina baka Janie govori o njenoj popularnosti. "Ne znam što osjećam, ovo je ludo. Nikad nisam mislila da će se ovakvo što dogoditi. Previše je toga za shvatiti", rekla je Janie.

Podsjetimo, Welch je postala viralna senzacija zbog svog odgovora na pitanje influencera s Tim and Dee TV-a. Influencer je nju i njezinu prijateljicu zaustavio u noćnom izlasku u Nashvilleu pa ih pitao: "Zbog kojeg poteza u krevetu muškarci svaki put polude?"

Djevojka mu je brzo odgovorila: "Moraš im dati taj hawk tuah i pljunuti na tu stvar!", a potom pozdravila svog dečka. Inače, hawk tuah je onomatopeja za zvuk pljuvanja.

>> Sve što vas je zanimalo o hawk tuah curi

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.