Hawk tuah cura potpisala ugovor za novi poslovni pothvat, evo o čemu se radi

Screenshot/Foto: TikTok/Facebook

HAWK TUAH cura, pravim imenom Haliey Welch, postala je viralna senzacija zbog svog odgovora na pitanje influencera s Tim and Dee TV-a, no izgleda da se teško nosi s novostečenom slavom. Nakon što je postala viralna djevojka se sakrila od javnosti u mirnom gradiću u Tennesseeju, gdje živi sa svojom obitelji, a čak je i njezin novi poslovni pothvat tajna, otkriva Daily Mail.  

Potpisala ugovor 

Djevojka je sasvim neočekivano postala viralna senzacija kad je influencer nju i prijateljicu zaustavio u noćnom izlasku u Nashvilleu i upitao: "Zbog kojeg poteza u krevetu muškarci svaki put polude?" Djevojka mu je brzo odgovorila: "Moraš im dati taj hawk tuah i pljunuti na tu stvar!", a potom pozdravila svog dečka. Inače, hawk tuah je onomatopeja za zvuk pljuvanja.   

@colin.hennerz HAWK TUAH😭 new song ‘KICK BACK’ out now link in bio! #colinhennerz #rave #hawktuah #techno ♬ original sound - 🔥COLIN HENNERZ🔥

Šuškalo se da je djevojka zbog viralnog TikTok videa bila prisiljena dati ostavku na svojoj poziciji predškolske odgajateljice, a sada je otkriveno kako je potpisala govor s lokalnim proizvođačem šešira Fathead Threads, koji će izraditi kape s njezinim seksualnim savjetom. Vlasnik tvrtke Jason Poteete otkrio je da izrađuje početnu seriju od 2000 šešira i da narudžbe pristižu iz cijele zemlje. 

Skriva se od javnosti 

Međutim djevojka je odlučila skrivati se od javnosti, u čemu joj pomažu prijatelji i obitelj, a otišla je toliko daleko da čak nije htjela posjetiti proizvođača šešira kako bi potpisala kape. Umjesto toga, kape joj se donose na neutralnu lokaciju. 

HAWK TUAH OFFICIAL!!! We are selling authorized merchandise representing the hawk tuah girl so she is getting part of...

Posted by Fathead Threads on Wednesday 19 June 2024

Vlasnik tvrtke odbio je otkriti bilo kakve osobne podatke o svojoj novoj klijentici, za koju se vjeruje da je rođena 2004., što znači da ima 19 ili 20 godina. Nakon što je ugovor potpisan napisao je na Facebooku: "Ovlašten sam za prodaju ovih šešira nakon razgovora s Haliey. Ona će dobiti dio zarade od prodaje." 

I have been authorized to sell these hats after a conversation with Haliey. She will be receiving a portion of the...

Posted by Fathead Threads on Wednesday 19 June 2024

Chelsea Bradford, Halieyna bliska prijateljica, koja je pored nje u viralnom videu, također odbija progovoriti o svojoj prijateljici, no pohvalila je njezin poslovni pothvat. 

Teško se nosi sa slavom 

Izvori bliski obitelji otkrivaju kako je djevojka provela tjedan zatvorena u kući svojih roditelja te da je pažnja koju je stvorila svojim viralnim odgovorom čini nervoznom – unatoč prilici za zarađivanje.  

Njezini je roditelji štite od stalnih upita novinara, a djevojka odbija davati izjave za medije. Osim toga, nedavno je kreirala novi Facebook profil s opisom "#hawktuah, ali treba mi malo mira". 

#hawktuah but i need some peace

Posted by Haliey Welch on Friday 21 June 2024

Usred ludnice koja je nastala najveće holivudske agencije za talente natječu se za nju, a Welch je navodno već potpisala ugovor s United Talent Agency, koja zastupa Kevina Harta. Unatoč svim glasinama, dezinformacijama i nagađanjima, izvor za britanski medij tvrdi da je Welch tražila pomoć odvjetnika kako bi iskoristila ponude na najbolji mogući način. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.