HeadOnEast 2024 – Sve najbolje što Slavonija i Baranja mogu ponuditi

Foto: Press

HEADONEAST festival novi je spektakl koji svake godine osvaja srca Osječana i gostiju iz cijele regije. Ova bogata manifestacija, koja već šestu godinu zaredom okuplja posjetitelje iz svih krajeva, slavi najbolje što Slavonija, Baranja i Osijek mogu ponuditi!

Festival je započeo 2019. godine u povijesnoj Tvrđi, kao dio Dana hrvatskog turizma, prvi put održanih u kontinentalnom dijelu Hrvatske. Nakon temeljite obnove ovog baroknog bisera, HeadOnEast se 2023. vratio u svoj autentični ambijent, a 2024. će ponovno dočekati posjetitelje u Tvrđi, najvećoj očuvanoj baroknoj cjelini iz 18. stoljeća u Hrvatskoj.

Od 4. do 6. listopada, posjetitelji će imati priliku uživati u bogatom programu koji uključuje brojne atrakcije. Bilo da volite vino, craft pivo, svjetlosne instalacije, udobne lounge zone ili urbanu umjetnost – festival ima ponešto za svakoga! Programi poput Vino.grada, Beercuza, Kuća svjetla, In da Sofe, Zone vinila, Osječkog glazboplova, Essekiraonice, Pecs Zone, StreetArta i Art livade garantiraju nezaboravno iskustvo, dok djeca i obitelji mogu uživati u stvaralačkim radionicama i zabavi za sve uzraste.

Glazbena poslastica dolazi uz nastupe renomiranih izvođača poput Psihomodo Popa, Dade Topića & Generacije 5, Vojka V., Letu štuke, Cubisma, Electric Corna, Demetronomesa i brojnih drugih domaćih umjetnika i DJ-eva, dok će bogata enogastronomska ponuda, degustacije, radionice i turistički obilasci dodatno obogatiti doživljaj. Posebna pažnja posvećena je i djeci, za koje su pripremljeni animacijski programi u suradnji s lokalnim udrugama.

Posebnost HeadOnEast-a je njegov status svojevrsnog "showrooma" za manifestacije koje se organiziraju tijekom cijele godine, što ga čini nezaobilaznim događajem za sve ljubitelje kulture, gastronomije, glazbe i umjetnosti.

Zadnji dan, 6. listopada, rezerviran je za zdravlje i sport, kada će festival zaključiti Febire – festival biciklističke rekreacije Hrvatske, idealan za sve one koji žele uživati u aktivnom odmoru i prirodi.

Ne propustite priliku postati dijelom ovog nezaboravnog događaja – pridružite se HeadOnEast 2024 i otkrijte ljepote Slavonije, Baranje i Osijeka iz prve ruke!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.