Hillary Clinton govorila o braku s Billom Clintonom: Igramo se slovkanja u krevetu

Foto: EPA

Bivša državna tajnica SAD-a Hillary Clinton za CNN je otvoreno progovorila o svom braku s bivšim američkim predsjednikom Billom Clintonom.

“Nitko zapravo ne zna što se događa u nekom braku osim dvoje ljudi koji su u njemu. Svaki brak ima svoje uspone i padove, srećom, ne javne. Morate donijeti odluke koje su ispravne za vas i ne bih nikada nikome rekla da ostane u braku ili da se razvede”, rekla je Clinton.

"Igramo se slovkanja u krevetu"

“Jutro počinje tako što se igramo slovkanja u krevetu. Bill je dobar igrač, on pobijedi skoro odmah. Provodimo lijepo vrijeme zajedno i dijelimo život skoro 50 godina. To je dobro za nas i to je moja poruka”, poručila je.

Dodala je i da su ona i njezin muž zahvalni što su u ovoj fazi života jer imaju unuke i zajedničko vrijeme provode s njima. 

Njihov brak obilježio je skandal

Podsjetimo, brak Hillary i Billa Clintona obilježio je skandal koji je otkriven usred njegovog predsjedničkog mandata. Clinton je, naime, imao aferu s vježbenicom zaposlenom u Bijeloj kući Monicom Lewinsky. Neki američki konzervativci optuživali su ga kako je iskoristio tada 22-godišnju pripravnicu i njegovo ponašanje opisivali su kao ponašanje seksualnog predatora.

Njegova supruga Hillary je aferu nazvala odvratnom i neprikladnom, ali nije smatrala kako se radi o jednostranom predatorskom ponašanju njezinog muža, već da je u pitanju bila afera u koju se Monica svojevoljno upustila.

>>Monica Lewinsky danas se bavi aktivizmom i izgleda - bolje nego ikad

Bez obzira na to što je ta vijest dospjela u javnost i što su objavljeni i najsitniji detalji skandala, par je na kraju ipak ostao zajedno.

"Napravio sam to da si pomognem oko svoje anksioznosti. Bio sam pod velikim pritiskom", rekao je Bill 2020. godine za CNN i dodao da mu je afera pomogla da se suoči s razočaranjima i životnim strahovima. "Svi mi imamo teret u životu i ponekad napravimo stvari koje ne bismo trebali. Bilo je užasno to što sam učinio", rekao je tada.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.