Hit Dinamovog proljeća je - frizer: "Kada ja primim u ruke nekoga taj je gotov"

MLADA nada Dinama ili hit proljeća kako ga je nazvala voditeljica Josipa Pavičić, Ivan Tomečak je iskušao čari latinoameričkih plesova u vatrenom zagrljaju atraktivne voditeljice. U emisiji "In magazin" Josipa je u svom prilogu "Koraci", gdje intervjuira i pleše s poznatim osobama, odlučila ugostiti 20-godišnjeg nogometaša koji sve češće pokazuje svoje sposobnosti i dobru igru.

"Odrekao sam se puno toga zbog nogometa"

"Ja se trudim i dat ću sve od sebe da ne razočaram nikoga. Osobito ne bih htio razočarati navijače Dinama i Hrvatske općenito ako ću jednog dana igrati za Hrvatsku nogometnu reprezentaciju", otkrio je simpatični Tomečak koji se nogometom počeo baviti sa sedam godina. "Najteže je bilo negdje na sredini, kada sam imao 13-14 godina. Odrekao sam se puno stvari zbog nogometa. Izlazaka, školskih izleta, maturalca, a najviše od svih se odricala moj obitelj."

"Majka je ponekad cijelu plaću znala potrošiti kako bi meni kupila kopačke ili nešto slično. Drugačije sam se hranio i tako se na mene najviše u obitelji trošilo", dodaje 20-godišnjak koji je zasigurno opravdao očekivanja svojih roditelja. "Tata je sretan, nije još uvijek došao k sebi. Osmjeh im je svima na licu i više ih ne možete naći tužne", pohvalio se Ivan Tomečak.

"Potrudit ću se da ostanem ono što jesam"


Iako je u posljednjoj Dinamovoj prvenstvenoj utakmici zabio dva pogotka protiv vinkovačke Cibalije, Ivan nije toliko siguran kada je ples u pitanju. Pomalo sramežljiv i ukočen, Ivan je uhvatio za ruku Josipu s kojom je otplesao nekoliko plesnih koraka. Dok su Beckham, Ronaldinho ili Rakitić poznati po svojim frizurama Ivan ima nešto zajedničko s njima. Naime, mladi Dinamovac je po struci frizer.

"Sretan sam što sam završio frizersku školu iako je to samo papir. Kada ja primim u ruke nekoga taj je gotov", našalio se Tomečak na vlastiti račun. Kao što je to običaj šali nije nedostajalo ni u svlačionicama Dinama. "Moji suigrači znaju da sam frizer i zafrkavaju me, ali to je normalno", priznaje nogometaš koji je za kraj rekao kako će se truditi da ostane kakav je bio i do sada. "Ja smatram da se neću previše promijeniti iako je to sasvim normalno. Potrudit ću se da ostanem ono što jesam."

A.M.
Foto: Nova TV, Nenad Dugi, Damir Krajac (Cropix)

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.