HRT-ovu reporterku napala vrana u emisiji uživo, voditelji umirali od smijeha

Screenshot: HRT

HRT-ova reporterka Regina Zubanović u današnjoj emisiji Dobro jutro, Hrvatska javljala se iz Makarske kako bi predstavila projekt CroClimExtremes, a dok je razgovarala sa sugovornicom, napala ju je vrana. 

Splitska reporterka nosila je balerinke sa svjetlucavim detaljima, koji su privukli pozornost vrane, koja je počela kljucati njezine cipele.  

Napad vrane uživo

Splitsko javljanje jutros u maniri Hitchocka - našu Regina Zubanovic na Marjanu je napala vrana, ali hrabro je javljanje privela kraju! 👑💪🐦‍⬛. #uzivo #dobro #dobrojutro #vrana #ptica

Posted by Dobro jutro, Hrvatska on Tuesday 8 October 2024

"Pridružio nam se još jedan sugovornik. Što je sad njemu?" upitala je reporterka kroz smijeh pa počela skakutati u nadi da će vrana odustati. Međutim to se nije dogodilo, a reporterka je rekla sugovornici: "Ja bih vas pozdravila prije nego što me pojede ova ptičica", no upravo u tom trenutku vrana je odustala od svojeg nauma. 

"Evo, na svu sreću otišla je dalje", rekla je s olakšanjem pa nastavila s poslom. 

Voditelji umirali od smijeha 

Cijela situacija nasmijala je voditelje Davora Meštrovića i Zlatu Mück Sušec, a u studiju su kratko komentirali: "Neugodno, neugodno." 

"Ja sam se sjetio Hitchcockovog filma Vrane", našalio se Meštrović (op.a. film se u originalu zove Ptice) i pohvalio reporterku što je ostala pribrana u nezgodnoj situaciji. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.